покани

Начало | покани | Каним ви на състезание с колела

Каним ви на състезание с колела

Аз детето | 2010-04-24

Каним ви на състезание с колела

На 24 април 2010 г.(събота) от 10.30 до 12 ч. при голямата поляна в Южния парк, София, (входа откъм бул. “Гоце Делчев”) ще се проведе състезание с колела за деца до 12 години, организирано от детския портал Az-Deteto.bg. Състезанието е традиционно и се провежда за седми път. Всяко дете може да се регистрира онлайн за участие от тук като трябва да дойде със свое лично колело и предпазна каска в деня на състезанието.

“Az-deteto.bg е най-големият български детски интернет портал, но имаме активно отношение към децата и не искаме те да стоят само пред компютъра, а да растат здрави и пълноценни. Затова чрез това спортно предизвикателство ги каним навън. Целта ни е да напомним на тях и на родителите им, че движението и спортът са важни за запазването на здравето на децата.”, споделя г-жа Жюстин Томс, създател на Az-Deteto.bg.

Надпреварата в събота ще протече в четири възрастови категории като най-малките (до 5 години) ще се състезават с триколки и ще стартират първи. Следващите възрастови групи са 5-7 г., 8-10 и 11-12 г. Всяка група трябва да измине различна дистанция като на най-големите е поверена най-дългата. Децата се състезават със собствени колела.

С оглед по-голяма безопасност, молим всички участници освен със свое колело да са с предпазна каска и придружени от поне един родител.

Както всеки път за победителите ще има големи награди, а всички участници също ще получат награди.

С любезното партньорство на:





В организацията ще помагат приятелите от:




Можете да се регистрирате тук.


Коментари
27 коментара

Милен Асенов, 11 г.,

Публикувано на 19.03.2010

А аз като нямам каска.Какво да правя .Може ли да ми изпратите една кола да ме вземе плис.

Криси , ,

Публикувано на 20.03.2010

ДО РЕДАКЦИЯТА:И аз нямам каска.Какво да правя?Пък и съм от Ст.Загора.КАЖЕТЕ МИ КАК МОГА ДА ДОЙДА КАТО САМ ОТ ДРУГ ГРАД И БЕЗ КАСКАААААААААА!Организирайте нещо в Ст.Загора и тогава ще дойда.НАПРАВЕТЕ НЕЩОООООООООООООООООООООООООО!

Криси , ,

Публикувано на 21.03.2010

ДО РЕДАКЦИЯТА:Защо не ми отговорихте (питах ви това: ДО РЕДАКЦИЯТА:И аз нямам каска.Какво да правя?Пък и съм от Ст.Загора.КАЖЕТЕ МИ КАК МОГА ДА ДОЙДА КАТО САМ ОТ ДРУГ ГРАД И БЕЗ КАСКАААААААААА!Организирайте нещо в Ст.Загора и тогава ще дойда.НАПРАВЕТЕ НЕЩОООООООООООООООООООООООООО! )?Пък и не съм само аз.И други хора няма да дойдат!Като Милен Атанасов от Самков!

От редакцията:И какво трябва да отговорим? Знаем, че не можете да дойдете, но в момента нямаме възможност да го правим и в други градове.

Криси , ,

Публикувано на 21.03.2010

;(

Десислава Джолова, 10г г.,

Публикувано на 04.04.2010

До колко време ще можете да го направите и редакцията:Моля Ви някой път (възможно най-скоро)да направите интересно състезание в Бургас с хубави награди!Допо какво ще бъде то?

Десислава Джолова, 10 г.,

Публикувано на 05.04.2010

До редакцията:До колко време ще можете да го направите и редакцията:Моля Ви някой път (възможно най-скоро)да направите интересно състезание в Бургас с хубави награди!По какво ще бъде то?

От редакцията:В момента нямаме възможност да правим състезания в Бургас.

Дария Николова, 10 г.,

Публикувано на 10.04.2010

Аз искам да участвам, но нямам каска. Може ли да участвам без каска?

От редакцията:Не може.

анонимен анонимен, ано г.,

Публикувано на 11.04.2010

може ли да участвам без колело

анка нна, атн г.,

Публикувано на 11.04.2010

може ли да участвам с лотка но имам само едно гребло и ще се въртя се крък

Ирена , ,

Публикувано на 12.04.2010

Може ли дете под 5г да се състезава с обикновено колело с помощни гуми, или триколките са задължителни в тази възрастова категория?

От редакцията:Може, но задължително трябва да има каска.

Стиви , ,

Публикувано на 17.04.2010

абе анка едикояси как ще очастваш с лотка

Александър , 12 г.,

Публикувано на 17.04.2010

До редакцията: Искам да Ви питам 2 неща, 1-то е дали ще е по пътя или през площада? А 2-то е, че аз съм свикнал да карам из горите и бърка ли се, че колелото ми е кално, нямам каска и съм с по-големи гуми, като за гора, това бърка ли се ?

От редакцията: По пътя ще, а за другото няма проблеми.

jolanda assen, 12 г.,

Публикувано на 17.04.2010

Може ли да дойда без придружител.Никoй не може да дойде от нашите!

От редакцията:Желателно е да си с придружител.

Георги Миковски, 11 г.,

Публикувано на 20.04.2010

искам да попитам задължително ли е да си с каска заштото аз нямам но имам протектори за крака и ако доида с родител мога ли да учствам и къде мога да се запиша

От редакцията:Може да участваш, може да се запишеш от тук.

. , ,

Публикувано на 20.04.2010

не е честно защото правят само в софия

Мартин Игнатов , 11 г.,

Публикувано на 20.04.2010

Еми София си е столица, пък там смятам, че е офиса на аз-детето.Неможе да го направят в някое забутано село, защото никой няма да дойде...

Криси , ,

Публикувано на 21.04.2010

Мартине ако казваш на градовете села значи и Стражица е село

Криси , ,

Публикувано на 21.04.2010

ДО РЕДАКЦИЯТА:Защо не направите така:съзтезанието да се проведе във всички градове по едно и също време, а във всеки град ще има някой представител на Аз-детето за да може да не стане объркване.Така всички ще са щастливи.

От редакцията:Много бихме искали да направим така, но в момента нямаме толкова хора.

Тодор , 12 г.,

Публикувано на 21.04.2010

Може ли да ви питам аз съм на 12г. мога ли да участва в съзтезанието, а и съм без каска моляви позволете аз вече съм се записал а?

От редакцията:Може.

Тодор Стоев, 12 г.,

Публикувано на 21.04.2010

ДО РЕДАКЦЯТА:Можели да участвам вее ако имам навършени 12 години и нямам каска.Моляви пуснетеме аз много внимавам

Александър Паунски, 12 г.,

Публикувано на 22.04.2010

ДО РЕДАКЦИЯТА: И аз да попитам имам навършени 12 и нямам каска мога ли да участвам! И разбира се внимавам!

От редакцията:Може.

Александър Паунски, 12 г.,

Публикувано на 23.04.2010

ДО РЕДАКЦИЯТА: Мерси много!((:

Рада Николова, ,

Публикувано на 25.04.2010

Първото съзтезание, на което доведох детето си беше преди 3год. Бях сигурна, че през изтеклите години сте се научили как се организира това мероприатие и заради това вчера го доведох отново. Разочарованието ми, както и неговото е пълно. Организацията, / ако може така да се нарече хаоса/ беше под всякаква критика.Явно с годините опита при вас не идва.

Петя Желева, ,

Публикувано на 25.04.2010

В събота заведохме дъщеря ни на състезанието и всичко беше чудесно, макар и не сред побетителите-тя беше доволнаи щастлива:). С нетърпение ще очакваме следващото мероприятие,организирано от Вас!

Tsvetelina pavlova, 25 г.,

Публикувано на 26.04.2010

аз заведох и 3 те си деца и се забавлявахме, много се радвам, 4е някой се сеща да организира такива мероприятия за децата. :)))))))

Тони Добрякова, ,

Публикувано на 07.05.2010

ТОВА СЪСТЕЗАНИЕ ЗАСЛУЖАВА ПОХВАЛА ,НО КАКТО МИНАЛАТА ТАКА И ТАЗИ ГОДИНА ,НЯМАШе СЪДИИ ОТ ФЕДЕРАЦИЯ КОЛОЕЗДЕНЕ И ЗАТОВА МИСЛЯ ,чЕ ТО ИМА НУЖДА ОТ\"РЕМОНТИРАНЕ\".КАСКИТЕ ТРЯБВА ДА СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ,ЗАРАДИ ПАДАНИЯТА КОИТО МОГАТ ДА СЕ СЛУчАТ ПРИ\" ЗАТВАРЯНЕТО\" НА МАЛКИТЕ СЪСТЕЗАТЕЛИ НА ЗАВОИТЕ И ПРИ ИЗПРЕВАРВАНЕТО .АЗ ЛИчНО САМ РЕПЪБЛИКАНСКИ СЪДЯ И БИВ6А СЪСТЕЗАТЕЛКА В ТОЗИ СПОРТ -БИХ ОКАЗАЛА ПОМОщ ПРИ ПРОВЕЖДАНЕТО MY/КАКТО И В ДРУГИ ГРАДОВЕ-ДЕЦАТА ИМАТ НУЖДА ОТ ТОЗИ ДОСТЪПЕН СПОРТ.ПОТЪРСЕТЕ СЪДЕЙСТВИЕ И щЕ ВИ БЪДЕ ОКАЗАНО.ДЕЦАТА ИМАТ ЖЕЛАНИЕ,НО СА ИМ НЕОБХОДИМИ РАЗЯСНЕНИЯ,ЗА ДА НЕ СЕ ЛЪТАТ... С УВАЖЕНИЕ:ДОБРЯКОВА

Християн , ,

Публикувано на 14.05.2010

Всичко е в София и за Софийските деца.Не може ли Аз детето да гостува в различни градове?

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град