покани

Начало | покани | Изложба на рисунки от конкурса "Моите приятели - животните"

Изложба на рисунки от конкурса "Моите приятели - животните"

Аз детето | 2010-04-17

Изложба на рисунки от конкурса "Моите приятели - животните"

В брой 7-ми на сп.”Изворче” беше обявен конкурс за детска рисунка „Моите приятели - животните”, по повод Международната година на биологичното разнообразие - 2010 . Събраните рисунки ще бъдат подредени в изложба от 19 до 23.04.2010 в Детски отдел на НБ”Иван Вазов”, гр.Пловдив.
Ще бъдат наградени 31 деца (графика и живопис). Участниците са на възраст от 4 до 11 години. Една от творбите ще получи специалната награда на журито за вложените от детето умения , творчество и прекрасна живописна техника .
В изложбата ще видите отличените работи на участниците,между които са 16 възпитаника на Ателие „СевКолорит” (с ръководител Севлия Тодорова) и 10 деца от Ателие „Съкровища” (с ръководител Мария Петрова) .

В сп.”Изворче” ще бъдат публикувани резултатите от конкурса , а в следващите броеве могат да се видят рисунките на отличилите се и снимки от награждаването. То ще се състои на 19.04.2010 от 12.30 часа (и от 17 часа , за децата, които не са могли да присъстват).

Елате да се докоснете до изкуството, изразяващо привързаността на децата към животните. Можете да видите някои от рисунките, които са сред отличените: Райко, Евгени, Емил, Йоана и Елизабет...

Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град