Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Интересувате се от най-новите електронни игри – ето какво трябва да гледате тогава

Интересувате се от най-новите електронни игри – ето какво трябва да гледате тогава

Аз детето | 2023-06-08

Интересувате се от най-новите електронни игри – ето какво трябва да гледате тогава

След като се разбра, че E3, едно от най-дългоочакваните събития за геймърите за съжаление няма да се състои тази година, Summer Game Fest и всички негови странични шоута за щастие все още са тук. Тъй като не всички презентации, които се провеждат тази седмица са на едно и също място и по едно и също време, може да е трудно да следите къде да се включите. Ето затова сме тук, за да ви помогнем. Ето кратко описание на всяко събитие, планирано в момента. А как да ги гледате? Всяко заглавие е и линк към мястото където да гледате!

Summer Game Fest

Голямото шоу на Geoff Keighley ще започне в четвъртък, 8 юни от 21:30 часа. Това е мястото откъдето ще дойдат много от най-големите новини и вероятно можете да очаквате нещо от почти всяка голяма компания за игри, въпреки че Xbox има свое собствено представяне по-късно през седмицата.

Day of the Devs

Веднага след първоначалното представяне на Summer Game Fest е Day of the Devs. Това шоу е съставено от iam8bit и Double Fine и поставя акцент върху предстоящите инди игри. Началото е на 8 юни, четвъртък, от 23:30 часа.

Devolver Digital

Devolver Digital ще се завърне с типично странното си шоу. В допълнение към показването на предстоящите игри на компанията, Devolver прекарва голяма част от шоуто в скечове и други смешни щуротии, така че ако сте уморени от сериозността и стига да можете да стоите будни дотогава, гледайте шоуто на 9 юни в 1 часа след полунощ.

Access-Ability Summer Showcase

Едно от новите шоута тази година е Access-Ability Summer Showcase, което специално представя игри, които имат опции за достъпност за геймъри с увреждания, както и игри, направени от разработчици с увреждания. Започва в 18 ч. на 9 юни.

Tribeca Games Spotlight

В петък, 9 юни ще видим завръщането на Tribeca Games Spotlight 22 ч. Шоуто ще включва „ексклузивен геймплей“ и интервюта от играта, избрана за годишния фестивал на Tribeca, която все още е изненада и никой не знае коя ще е точно.

Future of Play

Future of Play е представяне хоствано от VTuber, което обръща специално внимание на по-малките игри. Ще се излъчи в събота, 10 юни в 15 часа.

Wholesome Direct

Wholesome Direct се завръща, за да започне деня в събота, 10 юни в 19 ч. Това предаване осветява уютните игри от различни разработчици, така че очаквайте много фермерски игри, сладки стилове на изкуство и някои странни неща в микса.

Future Games Show Summer Showcase

Future Games Show се завръща в събота, 10 юни от 20 ч. Шоуто ще включва набор от големи и малки игри и ще бъде водено от актьорите Лора Бейли и Юри Ловентал.

OTK Games Expo

OTK Games Expo ще последва Future Games Show в събота, 10 юни от 21 ч. и ще включва създатели на OTK, които насочват вниманието към предстоящите игри.

Xbox Games Showcase / Starfield Direct

Време е за един от големите. Специалното шоу на Microsoft ще започне в неделя, 11 юни в 20 ч. Това е мястото, където производителят на Xbox вероятно ще покаже повечето от своите предложения, както и някои игри на трети страни, идващи за конзолите на Xbox. Веднага след общото представяне, Bethesda ще има презентация, посветена само на Starfield, нейната предстояща космическа ролева игра.

PC Gaming Show

PC Gaming Show ще започне своето двучасово представяне в неделя, 11 юни от 23 ч. Шоуто ще включва 15 „нови“ съобщения за игри и вероятно ще се задълбочи в някои хардуерни разговори.

Ubisoft Forward

Премиерата на следващото предаване на Ubisoft Forward ще бъде в понеделник, 12 юни от 20 ч. Някои очаквани игри включват Assassin’s Creed Mirage и Avatar: Frontiers of Pandora.

Capcom Showcase

Capcom ще има свое собствено представяне във вторник, 13 юни от 1 часа след полунощ. Шоуто ще продължи около 36 минути и ще подчертае предстоящите игри и актуализации от компанията. Стискайте палци да разгледате някои от DLC героите на Street Fighter 6.

Xbox Games Showcase Extended

Ако едно шоу на Xbox не ви е достатъчно, Microsoft ще проведе разширена версия във вторник, 13 юни от 20 ч. Презентацията ще включва интервюта, които разширяват игрите, показани по време на шоуто в неделя, 11 юни.

RGG Summit Summer

Иска ви се да гледате нещо съвсем рано? Ryu Ga Gotoku Studio, екипът зад поредицата Yakuza / Like a Dragon, е домакин на собствено шоу в петък, 16 юни от 6 сутринта. Не знаем много за това, което студиото планира да покаже, но изглежда вероятно ще чуем повече за Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name и Like a Dragon 8.

Запомнете, че всички часове, които сме посочили, са в българско време и приятно гледане на всички запалени геймъри!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град