Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Играйте, докато можете: следващата актуализация на Minecraft Legends ще бъде последната

Играйте, докато можете: следващата актуализация на Minecraft Legends ще бъде последната

Аз детето | 2024-01-12

Играйте, докато можете: следващата актуализация на Minecraft Legends ще бъде последната

Minecraft Legends, спин-офът на стратегията в реално време от играта за строене и оцеляване с блокове, слага край на своите ъпдейти с една последна актуализация по-късно този месец. Legends приключва активния си живот девет месеца след излизането си за първи път. Кулминационната актуализация ще добави последната изгубена легенда към играта, с което общият брой незадължителни геймплей предизвикателства ще достигне девет.

„Snow vs Snouts“ поставя на играча задача да взриви множество бази на пиглини върху мразовита карта, използвайки изстрелващ механизъм с червен камък с по-бързо охлаждане и подобрена мобилност благодарение на по-бързото време за изграждане. Въпреки че оръжието е по-силно, предизвикателството спира играча да контролира всякакви мобс или да изгражда допълнителни структури, което го прави по-чисто бойно предизвикателство.

The Lost Legend ще бъде последната част от съдържанието, добавено към Minecraft Legends, който стартира миналия април като цветна смесица от отворения свят на Minecraft за приключения и тактическата команда на RTS. Това не беше единственото смесено нещо в играта, защото много играчи откриха, че е трудно да действат правилно между двата жанра в действие, ограничавайки обхвата на играта чрез ограничени опции за игра и неудобна схема за управление.

Оттогава играта претърпя редица по-малки промени в геймплея и по-големи допълнения под формата на нови герои. Но сега разработчиците Blackbird Interactive и Mojang решиха да прекратят всичко, като казаха, че няма да има бъдещи актуализации или нови DLC, пуснати за Minecraft Legends. Един последен безплатен скин, Bright-Eyed Hero skin, може да бъде грабнат сега.

Съществуващата игра ще остане налична. PvP и co-op също ще останат активни, заедно с всичко останало както е в момента.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град