Vip интервю

Начало | Vip интервю | Готови ли сте за „Ние, мечетата“? Преди това Майки Хелър и Кристина Чанг ще ви разкажат нещо!

Готови ли сте за „Ние, мечетата“? Преди това Майки Хелър и Кристина Чанг ще ви разкажат нещо!

Аз детето | 2022-04-20

Готови ли сте за „Ние, мечетата“? Преди това Майки Хелър и Кристина Чанг ще ви разкажат нещо!

Създателите на новата поредица „Ние, мечетата“ разказват повече за работата по предаването. А то започва на 25 април и ще се излъчва всеки ден от 15.00 ч. по Cartoon Network.

Как решихте да създадете „Ние, мечетата“ като продължение на поредицата „Ние, мечоците“?

МХ: Като създатели на „Ние, мечоците“, редом с Cartoon Network, имахме голям интерес към потенциала на „Ние, мечетата“. Няколкото епизода на „Ние, мечоците“, които бяха посветени на малките мечета се радваха на голяма популярност, затова решихме да се насочим в тази посока. Искахме да изследваме тази история, като я разкажем по забавен начин, който досега публиката не е виждала.

Защо решихте да включите разказвач в предаването?

Искахме да пресъздадем усещането, че е като книга с приказки и да поставим „Ние, мечетата“ в различна светлина от „Ние, мечоците“, тъй като си е отделна поредица. Също така, мечетата изследват различен свят във всеки епизод и сметнахме за полезно наличието на разказвач, който да дава допълнителна информация на зрителите.

Кое от мечетата ви е любимо и защо?

МХ: В различни периоди от живота ми различно мече ми е било любимо. Първоначално Гризли най-много ми допадаше, защото беше купонджия. В момента Панда ми е любимец, защото най-много отговаря на това, което съм аз в момента. Доста разхвърлян, но пък е най-забавен за писане, тъй като се забърква в много неприятности.

КЧ: Панда е и моя любимец. Той е нахакан, изказва мнението си свободно и знае как да поставя граници.

В един от епизодите мечетата срещат феи, които ползват гъбки за валута. Ако можехте да използвате каквото и да е като валута, какво щеше да е то и защо?

МХ: Ако можех, щях да премахна идеята за валута като цяло. Без повече пари. Но ако трябваше да избера нещо то щеше да е или „дай пет“, или нещо подобно, което би било леснодостъпно за всички и не би се изчерпило като ресурс.

КЧ: Щях да използвам нещо, което може да расте, като например семена.

Ако имахте вълшебна кутия, която можеше да ви отведе навсякъде по света, къде бихте избрали да отидете и защо?

МХ: На места по света, на които е много малко вероятно да отида.

КЧ: На някое труднопроходимо място. Всеки метод, който намалява времето за придвижване е добър за мен.

Поредицата изглежда много цветна и като че ли вдъхновена от аниме стила. Каква е причината да промените стила на анимация?

КЧ: Искахме да използваме възможността да създадем нещо ново. Вече знаехме, че желаем героите да се изразяват по различен начин и това доведе до стилистичните промени на методите, които сме използвали до този момент. Голяма част от екипа са привързани към аниме стила, тъй като много от нас са израснали именно с него и чувствахме за нужно да му отдадем почит.

„Ние, мечетата“ е продължение на „Ние, мечоците“, която бе похвалена за засягането на съвременни теми, тревогите на новото хилядолетие и представянето на расовите малцинства. „Ние, мечетата“ носи ли същите послания?

МХ: Да. Искахме да продължим тази тематика и в това предаване. Макар обстоятелствата в „Ние, мечетата“ да са по-различни, тъй като предаването се върти около магическото, фантастичното и мечетата, които имат възможността да изследват и опознават нови светове. Но в същото време точно този подход ни даде шанс да видим различните светове, които са културно вдъхновени от реалността и да включим тези подобни послания, които достигат до вас в „Ние, мечоците“. Например беше забавно да работим върху епизода „Фиеста ден“, който черпи вдъхновение от мексиканската история, в която нашият директор Мани Хернандез вложи много любов, за да се увери, че дори и най-малките детайли са достоверни.

Можете ли да опишете „Ние, мечетата“ с три думи?

МХ и КЧ: Енергични, искрени и щурави.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град