Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Малките титани ще забавляват зрителите с нови приключения

Малките титани ще забавляват зрителите с нови приключения

Аз детето | 2023-12-12

Малките титани ще забавляват зрителите с нови приключения

Титаните имат много различни характери и качества. Благодарение на това, те имат способността да побеждават всякакви злодеи. Рейвън не е много разговорлива, но действа добре в екип и може да си служи с мощен лъч от магия. Робин понякога дразни останалите от екипа, но е добър лидер и знае как да ги мотивира да продължават да се борят. Старфайър е наивна, но има добро сърце, а да не забравяме и магическите ѝ сили. Зверчето може да променя формата си и успешно заблуждава опонентите, като се трансформира в различни животни, а Киборг владее технологиите и устройствата.

В един от епизодите, Робин иска да мобилизира екипа и им казва да разкрият поне някакви престъпления или ще бъдат уволнени. Но дали това ще ги мотивира или ще внесе само хаос? В друга от сериите, докато се опитва да срине къщата на Прокълнатия патрул, Мозъкът става домашен инспектор. Това, разбира се, ще създаде много интересни случки за героите. В друга от историите, по време на къмпинг лидерът на Прокълнатия патрул показва брадата си и разказва за нея, но предупреждава останалите за Ловеца на бради.

Новите приключения на „Малките титани“ започнаха на 11 декември от 16:20 ч. по Cartoon Network. Като ще продължат да се излъчват всеки делник по същото време.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град