спорт

Начало | спорт | Футболът – моят любим спорт

Футболът – моят любим спорт

Виктория Кьосева | 2016-05-17

Футболът – моят любим спорт

Обичам да играя футбол. Някои деца не го приемат толкова добре, защото съм момиче, но смятам, че и момичетата могат да се занимават сериозно с футбол. Лично на мен много ми харесва този спорт, защото всяка игра във футбола е различна. Под различна нямам предвид, че се играе всеки път по различен начин, например с друг вид топка или вместо врата за футбол, да има кош за баскетбол, а имам предвид, че действията във всеки футболен мач са различни. Винаги е различно. Колко голове ще вкараме, дали вратарят ще опази вратата, картоните на съдиите, начинът по който се движи топката. Това имам предвид. Също така мога да кажа, че ако някой мечтае да играе футбол, нека не забравя своята мечта, а да се бори докрай за нея.

Освен футбол, обичам и други спортове, но този за мен се отличава от всички останали. Футболът е отборна игра и крайният резултат винаги зависи от всеки един играч. Видя ли топка, ми хрумва винаги идеята за една чудесна игра с приятели на футбол. Повечето деца на моята възраст са само на телефоните си и на компютрите по цял ден, в един виртуален свят, напълно неистински, свят, който не е реалност. Всички деца, които са на компютрите си много време и не обръщат внимание на времето навън или на игрите с приятели, могат да излязат и да играят и ще видят, че всичко навън е истинско.

Участва в конкурса „Аз обичам спорта



Коментари
2 коментара

Ели , ,

Публикувано на 09.06.2016

Вики ето един съвет от мен недей да се предаваш , защото ти можеш да станеш и световна шампионка . Братовчедка ми също се занимава с футбол някои не я подкрепяха , но сега е световна шампионка има медали и купи . Продължавай и ти можеш да си на нейно място

Шинка Шенка таскова , 12 г.,

Публикувано на 01.06.2020

Здравейте приятели

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град