За родители

Начало | За родители | „Форум бременност и детско здраве“ днес – в 16:30 часа на живо на Puls.bg

„Форум бременност и детско здраве“ днес – в 16:30 часа на живо на Puls.bg

Аз детето | 2020-07-11

„Форум бременност и детско здраве“ днес – в 16:30 часа на живо на Puls.bg

Днес ще се проведе четвъртото онлайн издание на „Форум бременност и детско здраве“, което може да гледате на живо, от 16:30 часа в сайта Puls.bg.

Сред акцентите в новото онлайн издание ще бъде развитието и възпитанието на бебето по време на бременността. Ембриологът д-р Мариела Даскалова ще разясни всички етапи на развитие, през които преминава плодът по време на бременността. Психологът доц. Диана Димитрова ще обясни дали е възможно възпитанието на бебето да започне преди неговото раждане. Кои са най-честите митове, свързани с раждането, темата ще коментира д-р Георги Амалиев. За информираните решения по време на бременността и раждането ще говори адвокатът по медицинско право Мария Шаркова. Съвети за правилната грижа за детските зъби ще даде д-р Павлина Чурлинова. Как могат да бъдат избегнати стомашно-чревните инфекции при децата през лятото и кога родителите да потърсят лекарска помощ ще обясни д-р Теа Александрова.

По традиция „Форум бременност и детско здраве“ среща аудиторията с популярни личности, за да разкрие какви родители са. Този път тайната на хармоничното семейство ще разкрият Дичо и половинката му Карина, които преди седмици станаха родители за втори път.

Водещ ще бъде главният редактор на Puls.bg Румяна Тасева, а в края на четвъртото издание на „Форум бременност и детско здраве“ ще се проведе томбола с награди, в която ще участват всички регистрирани на сайта на събитието – https://events.puls.bg/sofia/. Голямата награда е 3-дневна почивка на къмпинг „Градина“.

Онлайн изданията на „Форум бременност и детско здраве“ се организират с генералното партньорство на тъканна банка „Селена Целс“ и с подкрепата на Select Asset Management, MEDICAL DENT, Water Wipes, Colief и къмпинг „Градина“

Медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, Tialoto.bg; „Новите родители“, „Дневникът на мама и татко“, Bebok.eu, Mama mia, „Жената днес“.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град