За родители

Начало | За родители | „Форум бременност и детско здраве“ днес – в 16:30 часа на живо на Puls.bg

„Форум бременност и детско здраве“ днес – в 16:30 часа на живо на Puls.bg

Аз детето | 2020-06-27

„Форум бременност и детско здраве“ днес – в 16:30 часа на живо на Puls.bg

Днес ще се проведе третото онлайн издание на „Форум бременност и детско здраве“, което може да гледате на живо, от 16:30 часа в сайта Puls.bg.

Сред акцентите в новото издание на Форума ще бъде бременността в по-късна възраст. Д-р Гергана Коларова, изпълнителен директор на Първа специализирана АГ болница за активно лечение „Света София“, ще обясни кои са особеностите и рисковете при бременността след 35 години и ще разясни дали са необходими допълнителни изследвания на бъдещата майка.

Емилия Казълова ще разкаже как протича естественото раждане с активната подкрепа на акушерката, а алергологът д-р Тихомир Мустаков ще разясни кои са най-честите алергии, как могат да бъдат облекчени и има ли начин родителите да предпазят детето.

Във всяко онлайн издание „Форум бременност и детско здраве“ среща аудиторията с популярна личност, представяйки я в нова светлина – тази на родител. В днешното издание за майчинството ще говори певицата и актриса Йоана Драгнева. Водещ на третото онлайн издание на Форума ще бъде Румяна Тасева, главен редактор на Puls.bg.

Онлайн изданията на „Форум бременност и детско здраве“ се организират с генералното партньорство на тъканна банка „Селена Целс“ и с подкрепата на La Roche-Posay, Първа АГ болница „Света София“, Select Asset Management, MEDICAL DENT, Water Wipes, къмпинг „Градина“

Медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, Tialoto.bg; „Новите родители“, „Дневникът на мама и татко“, Bebok.eu, Mama mia, „Жената днес“.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град