покани

Начало | покани | Един по-различен Хелоуин с любимите ви герои от Роалд Дал

Един по-различен Хелоуин с любимите ви герои от Роалд Дал

Аз детето | 2016-10-27

Един по-различен Хелоуин с любимите ви герои от Роалд Дал

Хелоуин отново наближава,
призрачен градът ни става.
Страшно парти ще се вихри пак.
Костюма стягай си, юнак!
 
Като герой на Роалд Дал се облечи,
маска, шапка, наметало си сложи.
В конкурса за костюм участвай ти
и страхотевична награда спечели.
 
Игри със много изненади
и лакомства, и танци, и награди.
В партито участник ти бъди
и наша Хелоуин звезда стани.
 
Столична библиотека и издателство „Ентусиаст“ канят всички деца, любители на приключенията и страшните герои, на Хелоуин парти в Американския център на Столична библиотека. Партито ще се състои точно на Вси светии, но различното тази година е, че организаторите са решили да изпробват въображението ви и да ви предизвикат да участвате в едно по-различно и забавно тържество.
 
На 31 октомври, за Хелоуин, ще се маскираме като любим герой на Роалд Дал. Всеки от вас може да се превърне в ГДВ, в  господин Уили Уонка, във фантастичния господин Фокс, във Върховната вещица, в Огромния крокодил или в други Страшни зверове. 
 
Децата, които дойдат дегизирани като герои на Роалд Дал, ще участват в конкурс за най-атрактивен костюм и най-страшна маскировка. Ще бъдат отличени най-добрите имитатори и ще бъдат раздадени забавни награди на участниците.
 
За всички нас е подготвен незабравим празник с много забавни игри, весели награди, приятни изненади, лакомства, страшен и гнусен кетъринг и Хелоуин дискотека за всички. 
 
Заповядайте на 31 октомври 2016 г. от 18 ч. в Американския център на Столична библиотека, за да се забавляваме по един интересен и приятен начин!


Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град