новини детски

Начало | новини детски | „Джобче със снежинки“ от Лени Рафаилова, защото за коледни чудеса винаги има време, дори и да не е Коледа

„Джобче със снежинки“ от Лени Рафаилова, защото за коледни чудеса винаги има време, дори и да не е Коледа

Аз детето | 2021-02-02

„Джобче със снежинки“ от Лени Рафаилова, защото за коледни чудеса винаги има време, дори и да не е Коледа

Точно преди Коледа, в един слънчев следобед, топло и цветно, от печатницата излезе нашето малко снежно вълшебство! „Джобче със снежинки“ е приказна история за детската вяра в доброто, което съществува в нас и около нас, но ние, по някаква много глупава причина, отказваме да повярваме в него. Едно малко момиченце обаче ще ни покаже, че правим голяма грешка.

Книжката е с твърди корици с меко кадифено покритие, което при допир създава усещане за уют и топлина. Страничките са от плътна висококачествена хартия, за да бъдат илюстрациите още по-вдъхновяващи. Подарете на себе си и на децата едно вълшебство, което не се случва само на Коледа, а през всеки наш ден и на всяка крачка в нашия свят! Книжката се посвещава на всички деца, защото те най-добре знаят как да правят така, че да се случват чудеса!

Лени Рафаилова е филолог по образование, автор на приказки за деца и на приказки за пораснали деца. Поддържа свой собствен сайт с широка аудитория, в който място намират множество интересни, интригуващи, смешни и тъжни литературни творби. През 2019 г. създава онлайн пространство за детско писмено творчество „Разкажи ми приказка“, в което децата свободно споделят свои произведения, участват в различни инициативи и конкурси.

Юлия и Майа Лачеви са сестри, които отскоро са и майки. Израснали са в артистично семейство на художник и сценограф. Дълго време са се занимавали с неща встрани от изкуството, но появата на децата ги връща към любовта им към рисуването и с радост се впускат в света на детската илюстрация. По образование Юлия е завършила сценография за куклен театър в НАТФИЗ, а Майа изкуствознание в НХА. Юлия има зад гърба си реализирани няколко успешни спектакъла, а куклите по неин дизайн събуждат усмивки у малките зрители.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град