новини детски

Начало | новини детски | Астрономическата обсерватория при ОП „Младежки център“ – Хасково обявява два онлайн конкурса за ученици

Астрономическата обсерватория при ОП „Младежки център“ – Хасково обявява два онлайн конкурса за ученици

Аз детето | 2021-02-12

Астрономическата обсерватория при ОП „Младежки център“ – Хасково обявява два онлайн конкурса за ученици

За десета поредна година Астрономическата обсерватория при ОП „Младежки център“ – Хасково обявява два онлайн конкурса за ученици под общото название „Вълшебството на сезоните“. Конкурсите са за фотография и за рисунка, целят да разкрият красотата на Земята през различните сезони и са посветени на настъпването на Астрономическата пролет.

Участниците ще бъдат разделени в 3 възрастови групи (1-4, 5-7 и 8-12 клас) в конкурса за фотография и в 4 възрастови групи (5-7 години, 1-4, 5-7 и 8-12 клас) в конкурса за рисунки. Те могат да участват с до четири свои творби, като се поощрява тези четири творби да бъдат посветени на различните сезони.

Фотографиите и сканираните (сниманите) рисунки трябва да се изпращат във формат JPG, да са с добро качество и да не са по-големи от 20 MB. Творбите трябва да бъдат придружени от текст, съдържащ: заглавие на снимката/рисунката, трите имена на автора, организация (училище, клуб, школа и т. н.), клас, ръководител, координати за обратна връзка (пълен и точен адрес, телефон и имейл).

Конкурсните творби се изпращат до 12 март 2021 г. на astrokonkurs@gmail.com.

Допуснатите до участие творби ще бъдат качени във фейсбук страницата Конкурс „Вълшебството на сезоните“, а отличените ще получат наградите си лично или по куриер.

Справки и допълнителна информация на имейли: ao_haskovo@abv.bg и astrokonkurs@gmail.com.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град