конкурси

Начало | конкурси | Бои, моливи или пастели вземи, любимото си тролче нарисувай и спечели!

Бои, моливи или пастели вземи, любимото си тролче нарисувай и спечели!

Аз детето | 2020-09-30

Бои, моливи или пастели вземи,  любимото си тролче нарисувай и спечели!

Четири години след като покориха сърцата на милиони зрители с музикалния си хит „Тролчета“, DreamWorks Animation ни канят да се завърнем в невероятно приветливия и фантастичен свят на тролчетата със свръхочакваното звездно продължение „Тролчета: Турнето.“ От 2 октомври в избрани кина на 3D любимите на всички ни шарени герои ще ни отведат на ново приключение. Попи и Клон откриват, че са част само от едно от общо шест различни племена от тролчета, разпръснати в шест различни земи и отдадени на шест различни стилове музика: фънк, кънтри, техно, класика, поп и рок – всеки толкова различен и атрактивен, колкото и самите тролчета, които ги изпълняват.

И техният свят изведнъж става по-голям, доста по-шумен и опасен. Кралица Барб, която е част от кралското потекло на хардрока, подпомагана от баща си Крал Траш, иска да унищожи всички останали стилове музика и рокът да бъде единствен господар! Със съдбата на света, изложена на риск, Попи и Клон заедно с техните приятели Биги, Сатен, Кадифе, Куп и Блясъчко се отправят на пътешествие във всички останали земи, за да обединят тролчетата срещу Барб, която заплашва да „измете“ всички от сцената.

Какво обаче ще се случи? Дали тролчетата ще успеят да се обединят или рок тролчетата ще останат единствените на света предстои да разберем от 2 октомври с новия филм „Тролчета: Турнето“. Дотогава обаче вие също можете да се включите в новото приключение и да вдъхнете малко сила на Попи, Клон, Биги, Сатен, Кадифе, Куп и Блясъчко! Да им помогнете в предстоящото пътешествие! Как ли? Много лесно! Помислете добре кое от тролчетата ви е любимото! Сигурни сме, че като нас ги харесвате всичките, но има някое от тях, което ви се струва малко по-специално от другите! После вземете белия лист (а може и мишката), любимите си инструменти за рисуване и го нарисувайте така, както само вие умеете. Цветно и красиво! Ние обещаваме, че ще предадем на всяко тролче неговата рисунка.

В замяна на това пък „Тролчета: Турнето“ са ви приготвили чудни награди. Четирима от вас нарисували най-интересните и шарени рисунки ще имат възможност да спечелят ученически несесер или детска тениска „Малък Блясъчко“, или чанта Клон, или ключодържател. Така че какво още чакате! Изпращайте рисунките си на info@az-deteto.com или ако ви е по-лесно като съобщение от нашата Фейсбук страница до 13 октомври, като не забравяте да добавите и името и фамилията на автора на рисунката, както и навършените години.

Очакваме рисунките ви с интерес и не забравяйте, че куфеем на „Тролчета: Турнето“ от 2 октомври в избрани кина на 3D.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град