конкурси

Начало | конкурси | На въпроса отговорете и награди „За душата“ спечелете!

На въпроса отговорете и награди „За душата“ спечелете!

Аз детето | 2021-04-19

На въпроса отговорете и награди „За душата“ спечелете!

След като покори сърцата и душите на Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд и на Британската академия за филмово и телевизионно изкуство, спечелвайки „Златен глобус“ и БАФТА за най-добър анимационен филм и музика, „За душата“ на Дисни и Пиксар идва и на големия екран у нас от 16 април на 2D и 3D. Но какво толкова е впечатлило всички тези филмови критици и специалисти?

Много просто – невероятната джаз музика, която е активен елемент в изграждането на неземната атмосфера и същност на филма. Както и вълнуващата история, която разказва за Джо Гарднър – учител по музика в средно училище, който има дългогодишна мечта да свири джаз музика на сцена. Един ден той най-накрая получава този шанс, след като впечатлява група джаз музиканти по време на отворени врати в популярен клуб. Вследствие на инцидент обаче, душата на Джо е разделена от тялото му и пренесена до „Великото преди“ – център, в който душите първо развиват своите интереси и страсти и после се отправят към някое новородено дете. За да се върне на Земята, преди да е станало твърде късно, Джо трябва да работи заедно с другите души, които се обучават.

Това обаче е само началото на едно вълнуващо и прекрасно пътешествие из света на музиката и безкрайните предели на селенията на душите. Но за да разберете повече, защо не изгледате трейлъра. Направете го внимателно, така не само ще разберете колко невероятен е филмът „За душата“, но можете и да спечелите оригинални награди.

Прекрасен трейлър, нали? А сега ако отговорите и правилно на въпроса свързан с него, който ще прочетете след малко и ни изпратите отговора си на имейл info@az-deteto.com или пък ни го оставите тук като коментар (но не забравяйте да напишете имейл за връзка) и две имена, можете да спечелите плюшена играчка за чанта, чанта или тефтер.

 

А въпросът ни е: Как трябва да живее човек живота си, за да е щастлив?

а. да се наслаждава на всяка минута

б. да има много пари

в. да мисли за бъдещето

Очакваме вашите отговори до 22-ри април. И не забравяйте да си осигурите прекрасни мигове „За душата“ в кината на 2D и 3D



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град