конкурси

Начало | конкурси | От героите на „Рая и последният дракон“ се вдъхнови, белия лист с цвят изпълни и награди спечели!

От героите на „Рая и последният дракон“ се вдъхнови, белия лист с цвят изпълни и награди спечели!

Аз детето | 2021-05-05

От героите на „Рая и последният дракон“ се вдъхнови, белия лист с цвят изпълни и награди спечели!

Искате ли да ви разкажем една интересна история? Тогава прочетете следните редове:
Мирът по древните земи отдавна е нарушен и е време разбирателството и хармонията отново да възтържествуват! Мисията по възстановяването им се пада на младата Рая, чиито неизмерима смелост и борбен дух я превръщат в най-достойната, избрана да бъде пазител на свещения драконовски камък и обединител на отдавна воюващите светове. Рая залага собствената си съдба на карта в търсене на справедливост и един-единствен дракон. Въвлечени в мистериозното пътуване, рамо до рамо с нея застават необикновеното бебе мошеник и неговите чудати приятели животни, ексцентричен саможив дракон и още много вълшебни създания, които ще направят приключението още по-цветно и специално.

Дали попаднали във вихъра на опасностите и надеждата за щастлив край, те ще се справят с най-важната цел в живота си? Или ще се изгубят безвъзвратно в неразгаданите тайни? И ще намерим ли отговор на най-важните въпроси: Дали наистина не трябва да вярваме на никого? Дали светът не е съсипан именно заради това? На тези въпроси няма да отговорим сега! Ще ги видите сами от 7 май само в кината на 2D, 3D и 4DX и с филма „Рая и последният дракон“!

Но преди да дойде този вълнуващ ден, „Рая и последният дракон“ ще пренесат вълшебния си свят и във вашето въображение и ще ви донесат страхотни награди! Но за да се случи всичко това първо изгледайте трейлъра!

Кой герой или кадър от трейлъра ви хареса най-много? Не, не ни казвайте, нарисувайте ни го! На бял лист или на компютър, с моливи, водни боички или пък с мишката! След това ни изпратете рисунката на info@az-deteto.com заедно с вашите име и фамилия до 18 май и имате възможност да спечелите комплект несесер + книжка за оцветяване „Рая и последният дракон“ или 1 комплект несесер + книга за „Рая и последният дракон“ от поредицата „Чародейства“.

Какво чакате още? Рисувайте и не забравяйте, че вълнуващата вълшебна история на „Рая и последния дракон“ ще ни завладее от 7 май само в кината на 2D, 3D и 4DX.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град