Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Готови ли сте за купон? Турнето на тролчетата минава през  избрани кина на 2 октомври

Готови ли сте за купон? Турнето на тролчетата минава през  избрани кина на 2 октомври

Аз детето | 2020-09-18

Готови ли сте за купон? Турнето на тролчетата минава през  избрани кина на 2 октомври

Тази есен ще бъде различна и много вълнуваща! Любимите ни цветни и щури приятели ще бъдат повелители на музикалната сцена и ще завладеят зрителите с много приключения и хумор в новата дългоочаквана продукция „Тролчета: Турнето“.

Време е за едно малко по-ексцентрично музикално турне, което ще предизвика не само челен сблъсък между музикалните предпочитания на любимите ни герои, но и ще ги изправи пред неочаквани премеждия по пътя към световната сцена. Шест различни племена от тролчета, отдадени на шест различни стилове музика: фънк, кънтри, техно, класика, поп и рок – така започва новата вълнуваща история, която поставя начало на грандиозната музикална битка за надмощие в света на цветните, атрактивни герои.

Кралица Барб, която е най-яркият представител на кралското потекло на хардрока, подпомагана от баща си Крал Траш, иска да унищожи всички останали стилове музика и рокът да бъде единствен господар! Със съдбата на света, изложена на риск, Попи и Клон заедно с техните приятели Биги, Сатен, Кадифе, Куп и Блясъчко се отправят на пътешествие във всички останали земи, за да обединят тролчетата срещу Барб, която заплашва да „измете“ всички от сцената.

Слагаме начало на „Тролчета: Турнето“ на 2 октомври на 3D в избрани кина.

Прочетете още:
Музика с обикновени предмети направете и до насита се веселете
Слушайте класическа музика, за да пишете домашните си с по-голямо удоволствиеКоментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град