конкурси

Начало | конкурси | За най-хубавата ваканция си спомнете и награда от „Лятното приключение на Лука“ спечелете

За най-хубавата ваканция си спомнете и награда от „Лятното приключение на Лука“ спечелете

Аз детето | 2021-06-17

За най-хубавата ваканция си спомнете и награда от „Лятното приключение на Лука“ спечелете

Лято, слънце, море, приятели, безкрайни игри, мистерии и тайни. Това са съставките на едно незабравимо детство и отправна точка на „Лятното приключение на Лука“ – най-новия оригинален и изпълнен с невероятно въображение анимационен филм на Дисни и Пиксар, който ще ни отведе на едно вълнуващо пътешествие на Италианската Ривиера, в края на което нищо вече няма да бъде същото.

Филмът ни потапя в неповторимата атмосфера на идилично и живописно италианско градче край морето и ни запознава с Лука – на пръв поглед едно съвсем обикновено момче, което изживява страхотно лято, изпълнено с приключения, сладолед, паста и безкрайни разходки със скутер, които той споделя със своя най-добър приятел. Но над безгрижните им дни тегне заплахата на дълбоко пазена и необикновена тайна: двамата са морски чудовища от друг свят, скрит точно под повърхността на водата. През какви предизвикателства ще трябва да преминат двете момчета? Каква е цената да бъдеш себе си? Тепърва предстои да разберем.

Това обаче освен вашия интерес още сега да се затичате към близкото кино, не буди ли у вас и нещо друго? Не ви ли кара да си спомните за вашето най-вълнуващо лято? За местата на които сте ходили, за приключенията, които сте изживявали, може би дори и вие като Лука сте открили нещо под водата или на плажа? Или пък сте посетили някое интересно място, на което не сте били никога преди и което определено няма да забравите скоро? Ако е така, защо не го споделите с нас и с нашите приятели? На всички би ни било интересно да разкажете и за вашето такова лятно приключение пък и кой знае, може да е толкова невероятно, че един ден и за вас да направят филм! А докато чакате това да стане „Лятното приключение на Лука“ ще ви донесе и чудесни награди!

За да се случи това просто ни изпратете една или две снимки от вашето невероятно лятно приключение, а може и да ни нарисувате нещо, което си спомняте и ни ги изпратете на info@az-deteto.com не по-късно от 27 юни. Към имейла не забравяйте и име и фамилия, както и да обясните с 1-2 изречение откъде е снимката или рисунката.

В замяна на най-интересните и вълнуващи летни спомени ще можете да спечелите оригинален мърч от филма или книга „Лятното приключение на Лука“ от поредицата „Чародейства“, осигурена от издателство Егмонт. 

И не забравяйте, че изживяваме „Лятното приключение на Лука“ от утре само в кината.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град