приказки от деца

Начало | приказки от деца | Ани, Лили и Пипи

Ани, Лили и Пипи

Анна Кирилова, 12 г., Поликраище | 2010-01-24

Ани, Лили и Пипи бяха много добри приятелки. Те често се разхождаха след училище, заедно си пишеха домашните и почти винаги бяха заедно. Бяха добри и послушни ученички, също и много трудолюбиви.

Веднъж както винаги се разхождаха след училище, решиха да се поразходят в гората. Там си събраха различни цветя и билки и много се забавляваха. Но както си се разхождаха весело по едно време чуха шумолене. Те понечиха вече да си тръгват, но пред тях изскочи една голяма мечка. Ани, Лили и Пипи много се изплашиха.
Мечката се насочи към Лили и бавно започна да пристъпва към нея. Ани и Пипи се разтревожиха, но видяха на дървото до мечката една мрежа. Бавно и предпазливо минаха покрай огромната мечка и се качиха на дървото. Мечката вече бе наближила Лили много, и тогава изведнъж Ани и Пипи хвърлиха мрежата върху мечката и добре я оплетоха. Тогава те с всичка сила побягнаха извън гората.
Когато вече се успокоиха, отидоха у Пипи да си напишат домашните, а после да играят.

Ани, Лили и Пипи били неразделни, винаги си помагали за всичко. И успявали, защото те казвали: "Когато ние силно се държим винаги ще победим!".

Коментари
4 коментара

СлУчАйНо дА Те иНтЕрЕсУвАаАа? , ,

Публикувано на 24.01.2010

??????сАмО ''рАзХоЖдАлИ'' Ли зНаЕш Бе ?

Ема Цветанова, 10 г.,

Публикувано на 21.04.2010

Сполучливо разказче, наистина. Работата е там, че много пъти си използвала думата ,,разхождали" Съжалявам, че трябва да ти го кажа, но може би е по добре да се насучиш към друго. Писането, особено на историйки не е твоята сила! Побликувайте това, моля, нека момичето да знае!!!

Мартина Николова, 10 г.,

Публикувано на 09.04.2011

Много интересно... : )

мирела , ,

Публикувано на 28.02.2012

гот е

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град