За родители

Начало | За родители | 10 телефона, които ще се харесат на детето и бюджета ви

10 телефона, които ще се харесат на детето и бюджета ви

Аз детето | 2022-09-08

10 телефона, които ще се харесат на детето и бюджета ви

Детето ви иска смартфон, но вие смятате, че е още малко за нещо скъпо и пълно с функции, които няма да използва. С идването на първия учебен ден, а и не само, всяко дете иска да има телефон като на приятелчето си, красив и подходящ за игри. А вие искате да не е много скъп, защото все пак знаем какво често правят децата с новите си смартфони. Но как да се угоди на всички? Лесна работа, предлагаме ви тези 10 модела, два от които тип часовник, с които детето ви ще се забавлява, ще поддържате връзка с него и няма да дадете много пари за нещо, което може да счупи.

1. Huawei Kids Watch 4 Pro

Този часовник с функция телефон може да бъде закупен за най-малките вместо смартфон. Джаджата има вградена камера, която е полезна за комуникация с детето чрез видео връзка. Освен това ще можете да проследявате местоположението му на мобилния си телефон с помощта на специално приложение. В настройките можете да посочите безопасна зона, при пресичането на която ще бъде изпратен сигнал до вашия смартфон. Детето в предучилищна възраст ще може бързо да ви изпрати SOS сигнал в случай на опасност, ако е необходимо. Часовникът поддържа Wi-Fi, Bluetooth 5.0 и мобилен интернет през 4G LTE. Корпусът на устройството не се страхува от вода – няма да се повреди при краткотрайно потапяне.

2. Smart Baby Watch LT25

Това е часовник от бюджетния сегмент. Smart Baby Watch LT25 може да се използва и като телефон, ако поставите SIM карта вътре. Има вградена камера за видео разговори. Освен това устройството поддържа функцията за изпращане на SOS сигнал и може да уведоми родителите, ако детето напусне безопасната зона.

3. Samsung Galaxy A23

Не много скъпо устройство с отличен баланс между производителност, дизайн и цена. Детето ще може безпроблемно да играе всичките си съвременни любими мобилни игри. При средно натоварване смартфонът може да работи без зареждане повече от един ден. Екранът поддържа честота на опресняване до 90Hz. Вградената памет може да се разшири с microSD карта до 1 TB.

4. Poco M4 Pro 5G

Poco M4 Pro 5G е подобен по характеристики и цена на предишния модел. Различава се в процесора и камерите, но в много отношения е същото като устройството от Samsung. Може би вашето дете ще хареса повече дизайна на телефона на Poco.

5. Realme C25S

Този телефон ще се хареса на родителите, които не искат да губят връзка с децата си дори за минута. Капацитетната батерия позволява да се използва Realme C25S без ежедневно презареждане. Така, ако детето тръгне например на поход, няма да се притеснявате за изтощена батерия. При икономична употреба устройството ще работи около два дни.

6. Redmi 10C

Ярко, стилно и добре оборудвано устройство за цената му. Redmi 10C предлага голям дисплей и достатъчно мощни вътрешни елементи за стартиране на много игри и приложения.

7. Realme C31

Realme C31 е подходящ за непретенциозни игри, гледане на видео съдържание и комуникация. Екранът поддържа честота на опресняване до 120Hz. Капацитетът на батерията е достатъчен за около ден работа със средно натоварване. Вградените 32 или 64 GB памет могат да бъдат разширени с помощта на карта с памет до 1 TB.

8. Samsung Galaxy A03s

Друго бюджетно устройство на Samsung ще помогне на детето не само да поддържа връзка с родителите си, но и да се забавлява, гледайки видеоклипове или играейки игри, макар и не при най-високите настройки за качество на графиката. Предимствата на Galaxy A03s включват добра автономност, прилична производителност за цената и наличието на страничен скенер за пръстови отпечатъци. Камерите ще са достатъчни за видео разговори и снимки, които можете да изпращате на приятели.

9. Redmi 9C

Това устройство не може да се похвали с висока мощност или някакви нетривиални функции. Въпреки това е чудесен смартфон за чат, гледане на видеоклипове и други основни функции, от които детето се нуждае. Джаджата има вграден NFC модул. Струва си да се има предвид, че този модел беше пуснат в продажба преди две години, така че Redmi 9C ще получи по-малко актуализации от по-новите устройства.

10. Realme C21Y

Вторият достоен вариант от марката за тези, които имат ограничен бюджет. Realme C21Y също не е писък на технологиите, но предлага основен набор от функции на изгодна цена. По характеристики се доближава до Redmi 9C, но няма NFC модул. В същото време цената на този модел е малко по-ниска и се появи в продажба година по-късно.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град