любими герои

Начало | любими герои | За всички фенове на „Сой Луна“: любопитни факти за Руджеро Паскуарели

За всички фенове на „Сой Луна“: любопитни факти за Руджеро Паскуарели

Аз детето | 2017-08-08

За всички фенове на „Сой Луна“: любопитни факти за Руджеро Паскуарели

Той се появи и покори любимата на всички момичета (и момчета ;-)) Луна. Покори и всички нас с очарователната си усмивка и красивото си лице. Той е син на италиански дипломат и е живял в много страни. Той е най-популярното и самоуверено момче, което много добре знае, че може да бъде такова заради талантите си. Освен красив е и умен, а също и много талантлив. Всеки гледал сериала знае колко го бива с кънките и как никога не пропуска възможността да покаже това в „Jam & Roller“. Той е Матео!

Истината обаче е, че за да бъде един такъв герой толкова хубав и запомнящ се, то актьорът, който го играе трябва да бъде още по-хубав, добър и много талантлив. Затова решихме да почетем таланта на Руджеро Паскуарели с няколко интересни факта за него, които може и да не знаете!

Талантлив от малко дете

Руджеро Паскуарели е роден през 1993 година в Италия! Още на 6 години той вече показва талантите си като пее и танцува у дома пред огледалото и пред тайните погледи на възхитените му родители. Няколко месеца след това те го записват в училище по актьорско майсторство. Завършва го разбира се с отличие и много похвали от всичките си учители.

Талантът продължава да се развива

Веднага след това е приет в университета за сценични изкуства в Маями, Флорида (САЩ) със специалност „Балет и пеене“. Него също завършва с отличие и през 2009 година става част от английската музикална група 65013, заедно с която прави няколко публични концерта. В същото време продължава да посещава курсове за пеене и се учи да свири на пиано и китара.

Телевизионна кариера

Телевизионният му дебют е през 2010 година, когато се явява на прослушване за „X Factor“. Естествено веднага е одобрен за участие и очарова публиката с прекрасния си глас и невероятни изпълнения на песни на Ренато Каросене, Бари Уайт, Maroon 5 и Елтън Джон. В състезанието достига шесто място, като се конкурира с над 4 хиляди участници, което си е едно стабилно постижение. Продължава като водещ на няколко предавания и играе 3 второстепенни роли в известни италиански сериали.

Не само в „Сой Луна“

Няколко години след това се явява на прослушване за роля в сериала на Дисни „Виолета“. Тя му бива дадена веднага, а сценаристът и продуцентите твърдят, че не са виждали по-талантливо момче от него и че ролята като че ли е писана само и единствено за Руджеро. Мести се в Буенос Айрес през март 2013 и всички вече го познават като Федерико.

Началото на „Сой Луна“

През 2015 г. участва в предаването „Get the Party“ с Валерия Бадаламенти, излъчено от Disney Channel Italy, където съобщава, че е напуснал турнето „Violetta LIVE“ преждевременно, за да играе роля в „Сой Луна“. По-късно се разкрива, че ще бъде Матео в новия сериал. И тогава разбира се всички го харесват. Самият Руджеро твърди, че е смятал, че ще се справи добре с ролята, но никога не е мечтал за толкова много фенове след нея.

Награди

Заради големия успех на „Сой Луна“ Руджеро печели и три награди от Kids` Choice Awards Colombia и Kids` Choice Awards Argentina за най-любим актьор през 2016, както и за най-добра, най-харесвана сцена от „Сой Луна“ (viral moment) отново през същата година. А през 2017 отново е най-любим актьор.

Още няколко интересни факта:

Любима храна – лазаня, любими музиканти – Maroon 5, Джъстин Тимбърлейк и Бруно Марс.

Никога не е влизал в басейн преди ролята си в „Сой Луна“, а също никога не е ял пица преди това.

Снимки: instagram.com

Вижте още:
За всички фенове: любопитни факти за Карол Севиля (Луна)Коментари
7 коментара

Сиси , ,

Публикувано на 29.08.2017

не мога да юовярвам че не е влизал в басейн само1 път

Мими , 13 г.,

Публикувано на 29.08.2017

Аз обичам Симон и Матео.

Мими , 13 г.,

Публикувано на 30.08.2017

Той е толкова красив.

Анонимен , ,

Публикувано на 30.09.2017

Супер е истински красавец е Да е жив и здрав

Ивета , ,

Публикувано на 24.11.2017

Много хубава информация

Ели Димитрова , 9 г.,

Публикувано на 13.12.2017

Много е красив!

Йоли Ивайлова, 12 г.,

Публикувано на 05.02.2018

Искам ,като порасна и аз да успея ,както той е❤️

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град