любими герои

Начало | любими герои | За всички фенове на „Сой Луна“: любопитни факти за Руджеро Паскуарели

За всички фенове на „Сой Луна“: любопитни факти за Руджеро Паскуарели

Аз детето | 2017-08-08

За всички фенове на „Сой Луна“: любопитни факти за Руджеро Паскуарели

Той се появи и покори любимата на всички момичета (и момчета ;-)) Луна. Покори и всички нас с очарователната си усмивка и красивото си лице. Той е син на италиански дипломат и е живял в много страни. Той е най-популярното и самоуверено момче, което много добре знае, че може да бъде такова заради талантите си. Освен красив е и умен, а също и много талантлив. Всеки гледал сериала знае колко го бива с кънките и как никога не пропуска възможността да покаже това в „Jam & Roller“. Той е Матео!

Истината обаче е, че за да бъде един такъв герой толкова хубав и запомнящ се, то актьорът, който го играе трябва да бъде още по-хубав, добър и много талантлив. Затова решихме да почетем таланта на Руджеро Паскуарели с няколко интересни факта за него, които може и да не знаете!

Талантлив от малко дете

Руджеро Паскуарели е роден през 1993 година в Италия! Още на 6 години той вече показва талантите си като пее и танцува у дома пред огледалото и пред тайните погледи на възхитените му родители. Няколко месеца след това те го записват в училище по актьорско майсторство. Завършва го разбира се с отличие и много похвали от всичките си учители.

Талантът продължава да се развива

Веднага след това е приет в университета за сценични изкуства в Маями, Флорида (САЩ) със специалност „Балет и пеене“. Него също завършва с отличие и през 2009 година става част от английската музикална група 65013, заедно с която прави няколко публични концерта. В същото време продължава да посещава курсове за пеене и се учи да свири на пиано и китара.

Телевизионна кариера

Телевизионният му дебют е през 2010 година, когато се явява на прослушване за „X Factor“. Естествено веднага е одобрен за участие и очарова публиката с прекрасния си глас и невероятни изпълнения на песни на Ренато Каросене, Бари Уайт, Maroon 5 и Елтън Джон. В състезанието достига шесто място, като се конкурира с над 4 хиляди участници, което си е едно стабилно постижение. Продължава като водещ на няколко предавания и играе 3 второстепенни роли в известни италиански сериали.

Не само в „Сой Луна“

Няколко години след това се явява на прослушване за роля в сериала на Дисни „Виолета“. Тя му бива дадена веднага, а сценаристът и продуцентите твърдят, че не са виждали по-талантливо момче от него и че ролята като че ли е писана само и единствено за Руджеро. Мести се в Буенос Айрес през март 2013 и всички вече го познават като Федерико.

Началото на „Сой Луна“

През 2015 г. участва в предаването „Get the Party“ с Валерия Бадаламенти, излъчено от Disney Channel Italy, където съобщава, че е напуснал турнето „Violetta LIVE“ преждевременно, за да играе роля в „Сой Луна“. По-късно се разкрива, че ще бъде Матео в новия сериал. И тогава разбира се всички го харесват. Самият Руджеро твърди, че е смятал, че ще се справи добре с ролята, но никога не е мечтал за толкова много фенове след нея.

Награди

Заради големия успех на „Сой Луна“ Руджеро печели и три награди от Kids` Choice Awards Colombia и Kids` Choice Awards Argentina за най-любим актьор през 2016, както и за най-добра, най-харесвана сцена от „Сой Луна“ (viral moment) отново през същата година. А през 2017 отново е най-любим актьор.

Още няколко интересни факта:

Любима храна – лазаня, любими музиканти – Maroon 5, Джъстин Тимбърлейк и Бруно Марс.

Никога не е влизал в басейн преди ролята си в „Сой Луна“, а също никога не е ял пица преди това.

Снимки: instagram.com

Вижте още:
За всички фенове: любопитни факти за Карол Севиля (Луна)



Коментари
12 коментара

Сиси , ,

Публикувано на 29.08.2017

не мога да юовярвам че не е влизал в басейн само1 път

Мими , 13 г.,

Публикувано на 29.08.2017

Аз обичам Симон и Матео.

Мими , 13 г.,

Публикувано на 30.08.2017

Той е толкова красив.

Анонимен , ,

Публикувано на 30.09.2017

Супер е истински красавец е Да е жив и здрав

Ивета , ,

Публикувано на 24.11.2017

Много хубава информация

Ели Димитрова , 9 г.,

Публикувано на 13.12.2017

Много е красив!

Йоли Ивайлова, 12 г.,

Публикувано на 05.02.2018

Искам ,като порасна и аз да успея ,както той е❤️

Теди Александрова, 12год г.,

Публикувано на 18.11.2018

Много си падам по Матео . Когато за първи път отидох в Мексико на екскурзия и видях геройте от Soy Luna и видях Матео много се развълнувах.Същото беше и с другите герой .Чоа обичам ви

фани йорданова, 14 г.,

Публикувано на 20.12.2018

matteo super si

fani iordanova, 14 г.,

Публикувано на 07.01.2019

bravo matteo super si ti razbi vsi4ki

Нина Котова, 14 г.,

Публикувано на 30.01.2019

Обожавам Матео любим ми е♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Сиси Стоянова, 8г г.,

Публикувано на 26.03.2020

Матео е е първият ми от филмът Сой Луна от момчетата подред любим

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град