любими герои

Начало | любими герои | Искаш ли да разбереш кой миньон си ти?

Искаш ли да разбереш кой миньон си ти?

Аз детето | 2017-07-05

Искаш ли да разбереш кой миньон си ти?

Знаете ли колко са феновете на миньоните по света? Ние също не се бяхме замисляли толкова сериозно над този въпрос, но се оказва, че има хора, които са отделили специално внимание на това и са проучили сериозно въпроса. Резултатите от това мащабно проучване показали, че един на всеки 2-ма е фен на миньоните. Не се учудваме никак! Те се превърнаха в истински феномен. Можете ли да си представите, че в действителност са замислени като второстепенни герои? Ние също не можем! Известни със своите комични лудории миньоните спечелиха сърцата на млади и стари. Но стига сме ви говорили за тях, сигурни сме, че вие знаете повече от нас! Но пък не знаете друго – на кой миньон точно приличате вие! Да, те може да изглеждат еднакви, но всеки един от тези хиляди жълти сладури си има име и своя индивидуалност. Знаете, че Боб например е малък, сладък и дори добричък и обича приказки! Стюарт пък е един зрял и отговорен миньон. Но досещате ли се какъв е характера на Фил, Кевин, Дейв? Не? Направете теста и ще разберете, можете да приличате точно на някой от тях!

Знаете как се прави! Внимателно записвайте или запомняйте всяка буква на всеки отговор на всеки отделен въпрос. Накрая най-многото на брой букви са вашият резултат, който можете да видите по-долу. Готови ли сте за един щур миньонски тест? Да започваме тогава!

1. Любимата ви миньонска дума или фраза е?

а. Poopaye

б. Po Ka

в. Papoy Para Tu

г. Banana

д. Bee do bee do bee do

2. Кое от изброените изобретения на Гру и д-р Нефарио ви харесва най-много?

а. пръц-бластера

б. антигравитационният серум

в. смаляващия лъч

г. диско роботите

д. роботите бисквитки

3. Кой от изброените плодове ви е любим?

а. ябълка

б. банан

в. киви

г. боровинка

д. мандарина

4. „Bee do bee do bee do“. Има пожар и можете да изнесете само едно нещо с вас и да го спасите, кое ще е то?

а. плюшеното мече

б. смартфона

в. любимата книга

г. касичката с парите

д. плейстейшъна

5. Любимият ви герой от „Аз, проклетникът“ освен миньоните е?

а. д-р Нефарио

б. Вектор

в. Агнес

г. Луси

д. Марго

6. Кой е любимият ви сезон?

а. зима

б. лято

в. есен

г. всички

д. пролет

7. Кой от изброените цветове ви харесва най-много?

а. жълто

б. розово

в. зелено

г. синьо

д. лилаво

8. Ако можеше да смалите и откраднете нещо, кое ще е то?

а. Луната

б. Айфеловата кула

в. Лувъра

г. пирамидите в Гиза

д. Марс

9. В разговор ваш приятел използва дума, която не знаете какво означава. Какво ще направите?

а. ще кимам и ще се усмихвам

б. веднага ще го прекъсна и ще го питам какво означава

в. ще я запомня, за да я проверя по-късно

г. няма такава дума, аз знам всичко, което и той

д. ще се направя, че не съм я чул

10. Ако имахте ракета щяхте да отидете на?

а. Луната

б. Марс

в. Юпитер

г. Слънцето

д. Уран – 4

Готови ли сте за резултатите!

При най-много „А“ вашето мото е „За мен правилата не важат!“. Това мото принадлежи и на Боб!

Ти си открит, забавен и винаги усмихнат. Имаш наистина благ характер и много позитивно отношение, което веднага очарова хората. Умението ти да виждаш добрата и смешната страна на живота ти печели много приятели, които те обичат и подкрепят. Може и да не го осъзнаваш, но ти си душата на компанията и макар понякога да прекаляваш с шегите и всички да си мислят, че се държиш прекалено детински, всеки знае, че правиш това само и само, за да ги разсмееш. Без съмнение късметът ще е винаги на твоя страна, защото си оптимист, също като Боб, а и както знаеш съдбата обича смелите, а ти не се страхуваш да рискуваш!

Ако имаш най-много отговори „Б“ то ти си като Стюарт и заедно с него подкрепяш думите „Правилата са създадени, за да ги наруша!“.

Ти си необикновен и уникален, което те прави интересен и кара хората да те харесват! Лесно се сприятеляваш с всеки, но заради нежеланието ти да се съобразяваш с някои неща също толкова лесно можеш да настроиш хората срещу себе си. Въпреки че добре разбираш това, както и чуждото мнение си знаеш, че това не е причина да се съгласяваш с хората. Ти си този, който се отличава от тълпата по една или друга причина. Едно от най-хубавите ти качества, като това на Стюарт е, че си напълно естествен и показваш винаги себе си пред околните, защото просто не се страхуваш от неодобрение. Знаеш, че никой човек не е идеален!

Ако имаш най-много „В“ то ти създаваш правилата, защото си Кевин!

Точно като него си всеотдаен, внимателен и грижовен. Имаш ли вече домашен любимец, защото ако не – май е време да покажеш на родителите си този тест и резултата от него! Приятелите те обичат много, защото знаят, че могат да разчитат на твоите мъдри съвети. Ако случайно изпаднеш в бедствена ситуация то вероятно ти ще си този, който успокоява хората, въдворява ред и дори им раздава сандвичи. Ти си отговорен, честен и мразиш лъжите. О, освен това обичаш и животните. Да, май ти е време за домашен любимец! Понякога се обиждаш лесно, но пък и прощаваш също толкова лесно. Винаги намираш най-разумното решение!

Ако имаш най-много „Г„ отговори то ти си сладък, но и опасен също като Фил.

Не толкова познат миньон Фил всъщност е много важна част от групата, също като теб. Ти си този, който успява да намери решение на най-сложните проблеми, които се опъват дори и на Кевин! Трябва да купиш еднорог, но не успяваш? Докато всички се паникьосват ти успяваш да направиш такъв от четка за тоалетна и малко хартия... И накрая всички са доволни. Да, тук споменаваме, че много те бива и да твориш красиви неща с ръцете си воден от въображението. Замислял ли си се някога да ни изпратиш нещо за рубриката „сръчни ръце“. Мислим, че е време! Освен това със сигурност знаеш и как да се забавляваш, което е наистина хубаво. Всеки човек има нужда от малко веселие дори и в най-тъжните моменти, особено тогава!

Ако имаш най-много „Д“ отговори то вече е време да се замислиш дали да не станеш програмист, защото много те бива по технологиите, също като Дейв.

Малко известен е фактът, че Дейв често помага на д-р Нефарио за изобретенията му. Признай си – теб също те влекат компютрите и технологиите и то не просто за да играеш на тях. Искаш да разбереш как работят! Също като Дейв. По всяка вероятност обичаш и сладкото, като него! Със сигурност си и много умен, мил, грижовен, а когато трябва и забавен. Макар че не всеки разбира интелигентния ти хумор, той си е на супер ниво! Можем само да ти кажем, че също като Дейв си страхотен и трябва да продължаваш в същия дух!



Коментари
7 коментара

Мария Георгиева, 11 г.,

Публикувано на 05.07.2017

На шести въпрос вместо г има д

От редакцията: Пропуснали сме един отговор. Благодарим ти, че забеляза и ни писа. Поправихме се. :-)

ДЕНИЦА КИРКОВА , 9 г.,

Публикувано на 13.07.2017

Аз направих теста

monika Ilieva, 9 г.,

Публикувано на 03.09.2017

Vsichki v semeystvoto go reshihme tozi test.

Никола , ,

Публикувано на 30.10.2017

Аз имам най-много Б.

Магдалена Дешкова, 9 г.,

Публикувано на 08.12.2017

аз съм Стюарт

Имам чувството На моя живот, 11 г.,

Публикувано на 21.02.2018

аз съм Боб

Asya Naumova, 10 г.,

Публикувано на 13.04.2023

аз съм боб

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град