любими герои

Начало | любими герои | Време е да добавим малко... Блясък! Реактивните момичета вече ще са четири!

Време е да добавим малко... Блясък! Реактивните момичета вече ще са четири!

Аз детето | 2017-11-06

Време е да добавим малко... Блясък! Реактивните момичета вече ще са четири!

Запознайте се с Блясък – отдавна изгубената по-голяма сестра на Белушка, Бълбук и Бръшлян! Блясък се завръща в Таунсвил, за да научи истинската сила на невероятните си способности, които включват летене, телепортиране, телекинеза и супер сила! Блясък ще направи своя дебют на екрана на Cartoon Network на 13 ноември от 19:30 часа по време на филмовото събитие от 5 части „Реактивните момичета: Блясък“.

Много преди да създаде Белушка, Бълбук и Бръшлян, професор Утоний създава малко момиче на име Блясък, което има същите отличителни черти: тя била умна, мила и невероятно силна. След мистериозно изчезване, тя не е виждана от никого в продължение на години. Сега, като тийнейджър, Блясък се завръща, за да разбере, че има три невероятни сестри-супергерои! По-силни заедно и най-сетне събрани отново като семейство, четирите Реактивни момичета работят колективно и използват своите сили, за да спасят деня – преди да дойде времето им за лягане.

„Реактивните момичета: Блясък“ стартира на 13 ноември от 19.30 ч. и ще се излъчва до 17 ноември от 19.30 ч., а в неделя феновете ще могат да се насладят на маратон с Реактивните момичета от 10.00 до 11.50 ч.

Cartoon Network е обичан от всички канал, фокусиран основно върху момчешката, но харесван и от момичешката аудитория заради своите комедийни и приключенски предавания. Програмата и съдържанието третират теми, които са близки до децата – хумор, приятелство, въображение, екшън и приключения. Каналът е насочен към момчета и момичета на възраст 6-12 г. и чрез разнообразното си и световно успешно съдържание цели да ги предизвиква да бъдат самите себе си. В програмата на канала се открояват анимационни комедии като „Невероятният свят на Гъмбол“, „Време за приключения“, „Парк шоу“, „Кларънс“, „Стивън Вселенски“, „Чичо дядко“, както и превърналите се в класика екшън поредици „Бен 10: Омнивърс“ и „Малки титани: В готовност!“Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град