новини детски

Начало | новини детски | Участвах в два конкурса за детска красота и таланти

Участвах в два конкурса за детска красота и таланти

Петър Тодоров | 2010-07-16

Участвах в два конкурса за детска красота и таланти

Участвах в Международния конкурс за детска красота и таланти "Little Miss & Mister Planet“ от 14 до 21 юни в к. к. „Елените“ с деца от различни страни — Якутия, Бразилия, ЮАР, Русия, Франция и много други. Получих и покана за Международен фестивал в Москва през есента.
Изпълних песента „Волшебник-недоучка“ и ме наградиха с лента „Малък мистър звезда“ и златна лента „Малък мистър на планетата и модел", златна купа и диплома.

С участието си в „Малка мис и мистър България“ в Поморие от 24 до 27 юни в хотел „Феста“, впечатлих българското жури с председател И. Папазова, журналисти, кметовете на Несебър и Поморие, модни къщи и др. Водеща бе Тони Рапонска, която взе интервю от всеки участник. Получих правото да представя България в ЮАР и предложения за участия в музикални конкурси в страната ни и много поздравления.
Награден съм със златна лента „Мистър талант“ и „Малък модел на България".

Благодаря на всички, които допринесоха за успехите ми.
На 17.07.2010 в събота от 14.05 ще гледаме по Канал 3 финала на конкурса за детска красота и талант...



Коментари
2 коментара

Христина Иванова, 11 г.,

Публикувано на 05.08.2010

Аз го гледах това предаване.Много е интересно!

Петър , 11 г.,

Публикувано на 20.11.2010

Да интересно е. Беше много хубаво и на двата конкурса и си намерих нови приятели, а сега се стягам за Москва през януари, само не знам дали ще успеем да се спаравим с всичко. Но ако отидем, ще бъде прекрасно, ще посетим Кремъл и ще видя коледната елха.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град