новини детски

Начало | новини детски | Победителите от конкурса "Моят графит — за живот без тютюн"

Победителите от конкурса "Моят графит — за живот без тютюн"

Аз детето | 2010-06-29

Победителите от конкурса "Моят графит — за живот без тютюн"

На 1 юли от 11 часа градинката на НДК и стената на паметника „1300 години България“ ще се превърнат в своеобразна „сцена“ на първия по рода си HELP – STREET ART EVENT. На събитието ще бъдат обявени победителите в трите категории на онлайн конкурса „Моят графит — за живот без тютюн2010.
Конкурсът се организира от българския екип на европейската кампания „HELP – За живот без тютюн“, а официални партньори на инициативата са Министерство на здравеопазването и Министерство на образованието, младежта и науката.

Победителите ще получат страхотни награди и ще нарисуват своите графити върху паната на стената с помощта на изявени графити художници. В рисуването ще могат да се включат и всички посетители на събитието.
За доброто настроение на тези, които ще рисуват и ще се забавляват без тютюнев дим, ще се грижи любимата на младежите хип-хоп група ILLMATE и DJ WING. През целия ден, екипът на кампания HELP, ще измерва съдържанието на въглероден окис в организма на хората.

Присъединете се към инициативата и покажете вашия начин за живот без тютюнев дим!



Коментари
1 коментар

Неда :), 11 г.,

Публикувано на 09.07.2010

Най-накрая някои да се сети да използва както трябва тия спреиове! Поне има някои тийнеияри,които наистина умеят да ги ползват. Супер! :d

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град