конкурси

Начало | конкурси | Теста направи и чудни награди от новия филм за Мулан спечели!

Теста направи и чудни награди от новия филм за Мулан спечели!

Аз детето | 2020-09-18

Теста направи и чудни награди от новия филм за Мулан спечели!

Разбрахте ли новината? Можете да изживеете легендата за „Мулан“ само в кината! Забележителните декори и костюми, впечатляващите екшън сцени, колоритните герои и драматичната история на изключителната Мулан предлагат незабравимо изживяване, каквото само големият екран може да предложи. Вдъхновен от древната китайска поема „Баладата за Мулан“ и едноименната емблематична анимационна приказка на Дисни от 1998 г., „Мулан“ разказва историята на младата и непримирима Хуа Мулан, която – за да защити честта на семейството и народа си – заблуждава всички, че е мъж, и самоотвержено влиза в битка със завоевателите на Китай, превръщайки се в легендарен воин. Трансформацията на Мулан пленява вниманието и въображението едновременно със своята интимност и мащаби, а темите и посланията, които тя олицетворява – вярна, смела, предана ще вдъхновят малки и големи и ще докажат, че няма невъзможни неща.

Отправете се на неповторимо приказно пътешествие само в кината и открийте с Мулан един малко познат свят и вълнуваща магическа епоха, изпълнени със смели герои и свирепи, но достойни противници. Свят на семейни ценности, чест и жертвоготовност в името на по-висша цел и свят, в който да останеш верен на себе си, дори и пред угрозата на сигурна смърт, е най-голямата добродетел.

Филмът вече можете да гледате на 2D, 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия, но ако искате да се потопите още мъничко във вълшебната история за „Мулан“ и да запазите чувството за невероятен фентъзи свят още малко след или пък да се вдъхновите още повече преди да отидете да гледате филма (което горещо препоръчваме) направете и нашия забавен тест!

От него освен че ще разберете на кой от част от главните герой приличате, ще се повеселите, накрая можете да спечелите една от страхотните филмови награди на „Мулан“ – тефтер или чанта, както и една от книгите посветени на „Мулан“, специално осигурени от издателство „Егмонт. Какво повече има да чакате, кликнете тук, направете теста. А след това на имейл info@az-deteto.com ни изпратете кой ви се е паднал. Ще се радваме и да споделите доволни ли сте от резултата и гледахте ли вече филма! Също така не забравяйте да добавите и името и фамилията си. Това е важно, защото след като изпращането на отговорите приключи на 25 септември, ще изтеглим жребии и можете да спечелите една от оригиналните „Мулан“ награди, които са страхотни! Тефтер, чанта или книга от издателство „Егмонт“ посветена на „Мулан“ ви очакват.

И не забравяйте, че и вълшебната история за „Мулан“ също ви очаква само в кината на 2D, 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град