любопитно

Начало | любопитно | Чудовища срещу извънземни – нова поредица книги

Чудовища срещу извънземни – нова поредица книги

Аз детето | 2009-04-14

Чудовища срещу извънземни – нова поредица книги

Тази пролет чудовища ще се борят срещу извънземни, за да спасят човечеството в новите книги по невероятното триизмерно приключение.

Анимацията е дело на създателите на Шрек и Мадагаскар и е озвучена с гласовете на Рийз Уийдърспуп, Кийфър Съдърланд, Хю Лори, Рене Зелуегър и други именити актьори. Филмът предизвика нечуван фурор сред боксофис класациите като събра 5,1 млн щ. д. от 143 IMAX екрана в САЩ в премиерния си уикенд и по този начин подобри рекорда по приходи за анимационна премиера в историята на IMAX.
Егмонт България ви предлага да помогнете на д-р Хлебарко, Липсващото звено, БОБ, Инсектозавър и Сюзан в борбата им с вероломния Галаксар на страниците на новите книжки по Чудовища срещу извънземни.

Когато извънземна цивилизация напада Земята правителството на САЩ взема трудното решение да извика на помощ най-необичайните защитници, които историята познава. На фронтовата линия излиза странна група чудовища, която има за задача да защити човешката раса. Ако обичате истории за извънземни, но и си падате по фантастични технологии, то тази история е само за вас. Гледайте новото триизмерно приключение и продължете да се забавлявате на страниците на книгите.



Коментари
2 коментара

таина таина, 8 г.,

Публикувано на 19.04.2009

това е супер

Елеонора Мерджанова, 10 г.,

Публикувано на 06.05.2009

Яко

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град