конкурси

Начало | конкурси | Харесай, сподели и книга с любими анимационни герои спечели!

Харесай, сподели и книга с любими анимационни герои спечели!

Аз детето | 2020-08-21

Харесай, сподели и книга с любими анимационни герои спечели!

Играта приключи!

* * *

Харесвате ли цветните и интересни книжки, а анимационните герои? А да харесвате и споделяте неща в социалните мрежи? Сигурно се чудите какво общо има между тези неща и защо ви задаваме точно тези въпроси! Е, помежду си може и да нямат, но пък имат общо с нашата нова игра! Тя е за всички без значение от възрастта, които харесват анимационните герои, като понитата и синята котка наречена Гъмбол, както и обичат леко детските и шарени, но много интересни книжки!

Истината ви казваме! Тези книжки може да изглеждат като за по-малки или само за лудите фенове на „Мечоците“ и „Невероятният свят на Гъмбол“, но дори и да нямате представа какво точно казахме сега пак ще ви харесат! Те са цветни, интересни и забавни и можете да спечелите една от тях по възможно най-лесния начин! Но първо нека ви разкажем за книжките!

  • „Ние, мечоците: Завинаги заедно наръчник“ – Лапа горе, лапа долу и бавна лапа! Този наръчник е супер готин начин да научиш за мечоците и техните приятели. Можеш да го носиш навсякъде – на пазара, в китайския ресторант или в мечешката бърлога.
  • „Наръчник на еднорога“ – Да бъдеш еднорог не е толкова лесно, колкото звучи. Ще ти трябват желание, отдаденост и много пица! Мислиш ли, че си достоен да бъдеш еднорог? С малко помощ от Дани (истински еднорог!) и реактивните момичета ще научиш всичко за това как да бъдеш страхотен еднорог и как да се биеш с лошите преди лягане. Готов ли си за магията на еднорозите?
  • „Гъмбол: Наръчник на безпорядъка“ – Аз, Гъмбол (с малко помощ от брат ми Дарвин), съм тук, за да те науча как да създаваш безпорядък, да кроиш схеми, да си правиш шеги, и да измисляш лудории у дома и в училище. С известно умение (и малко отвличане на внимание) можеш да станеш професионалист като нас. Настани се удобно, отпусни се и се наслади на това как безпорядъкът процъфтява.

Е, вече искате ли да спечелите? Както казахме е лесно! Харесайте и споделете с приятелите си нашия Фейсбук пост посветен на играта, който ще намерите тук! Можете да направите това до 16-ти септември, а няколко дни по-късно стискайте палци вие да сте един от 12-те  късметлии, който ще спечелят една от тези чудесни книги. Молим да имате предвид, че кой коя книжка ще спечели също ще бъде определено чрез жребии, но която и да ви се падне ще е чудесно, защото всички са такива!

Това е всичко, успех! И не забравяйте да се запознаете и с общите условия на играта!



Коментари
1 коментар

Котето , ,

Публикувано на 29.08.2020

Нямам фейсбук

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град