любопитно

Начало | любопитно | Автопарад – книгата, с която светът на “Колите” става още по-голям.

Автопарад – книгата, с която светът на “Колите” става още по-голям.

Аз детето | 2009-04-02

Автопарад – книгата, с която светът на “Колите” става още по-голям.

В това издание са представени над 90 от второстепенните герои от филма, завладял сърцата на малчуганите. От Мъри Клъчбърн до Милдред Байлейн - децата с радост ще се запознаят с всички нови герои и ще се забавляват с веселите им описания.

Всичко започва с хитовия анимационен филм Колите, появил се по екраните през 2006 година. Следва невиждан успех и марка, превърнала се в най-обичаната и предпочитана от момчетата на възраст от 4 до 7 години.
Книгите с истории за приключенията на дебютанта за купата Пистън се продават в над 70 страни по света, в общ тираж от повече от 25 милиона копия, а общо продажбите им възлизат на над 109 милиона долара към днешна дата. За феноменалния успех свидетелства и фактът, че през 2007 година, в сравнение с 2006, продажбите на книгите са се удвоили. Заглавията са сред най-продаваните във Великобритания, САЩ, Италия, Франция и скандинавските страни.
През 2008 Дисни разработи и пусна на пазара и списание, което счупи рекорда, като излезе в 40 държави в рамките на 4 месеца. А историята продължава – през 2012 година предстои да се появи на екран втората част на супер успешния филм.

Поредица: Светът на Колите
Цена: 5 лв.



Коментари
2 коментара

angelinaaaaaaaaaaaaa Генова, 39 г.,

Публикувано на 30.01.2010

колите ги копувам на дететотои ги харесва

Стивън Чакъров, 10 г.,

Публикувано на 21.04.2010

има списание за колите и аз го събирам дори брой 19 излезе в събота с ди джей и аз си га купи и струв 4 и 90 почти 5 лева

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град