интересно

Начало | интересно | Забавно! Деца нахлуха по време на важно интервю с баща им

Забавно! Деца нахлуха по време на важно интервю с баща им

Аз детето | 2017-03-13

Забавно! Деца нахлуха по време на важно интервю с баща им

Вече знаем кой ще е най-известният професор за тази година, а може би дори и за следващата, че и по-следващата. Това е проф. Робърт Кели, чийто деца го направиха най-голямата знаменитост в света. Робърт Кели се е специализирал в областта на политическите науки, но се превърна в световна знаменитост, след като двете му деца нахлуха в кадър докато той дава интервю за BBC. Професорът, който живее в Южна Корея и работи в Университета в Пусан, трябваше да коментира в ефир политическата обстановка в страната след импийчмънта на президента, но впечатли целия свят с нещо съвсем друго.

Докато отговаряше на въпросите на водещия стана весел гаф, заради който видеото бе обявено за най-смешното в света. 4-годишната му дъщеричка Марион влезе в стаята, промъкна се зад баща си и започна любопитно да наднича в монитора на компютъра, както и да прави весели физиономии. Проф. Кели забеляза детето в екрана, опита да запази самообладание и да го изтласка от кадър без това да бъде забелязано много-много. Мисията му обаче не беше никак успешна, не само че водещият, а и всички, които гледат телевизия в момента виждат сладкото любопитно момиченце. Междувременно 9-месечният Джеймс (второто дете на Кели) влезе с проходилката си в стаята и също се втурна към баща си. Секунди след това в кадър се появи и съпругата на професора, която отчаяно се опитваше да изведе децата вън. Най-смешното от всичко е, че жената се хвърля по пода като истински войник, като така си мисли, че няма да влезе в кадър, но всичко се вижда, което прави цялата ситуация още по-забавна. Смутеният баща се опита да остане сериозен, затвори очите си за няколко секунди и се извини.

Бабата на децата пък заяви, че така синът ѝ е научил ценен урок: да заключва вратата на кабинета си, когато има важна работа!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град