покани

Начало | покани | Забавление за малки и големи със Зумба фестивал в Стара Загора

Забавление за малки и големи със Зумба фестивал в Стара Загора

Аз детето | 2023-05-19

Забавление за малки и големи със Зумба фестивал в Стара Загора

Фестивалът тази година ще даде среща на близо 30 от най-добрите и атрактивни лицензирани инструктори от различни точки на страната (София, Пловдив, Варна, Пазарджик, Ловеч, Габрово, Стамболийски, Велико Търново, Сливен, Благоевград, Казанлък и др.).

Тази година има специално международно участие в лицето на ZJ Seluco Fernandez от Испания, който е дошъл, за да проведе обучение за лицензираните инструктори, които ще посетят Стара Загора на 20 и 21 май. Миналата година специален гост беше ZES Ilian Ivanov (зумба специалист, който подготвя бъдещи инструктори да придобият лиценз) и тази година отново ще бъде на сцената пред Общината и то не сам, а в познатото удивително дуо с неговия брат близнак Боби, с който живеят в Германия. Zumba Twins Bulgaria са известни със своята енергия, неподправеност и завидни умения в сферата на зумба. В Града на липите се очакват стотици гости от близо и далеч. Освен 30-те инструктори, които идват със своите групи от ученици, се очакват гости от Полша, Македония, Испания, Германия.

Зумба маратони и фестивали се провеждат из цялата страна от години, но в Града на липите това ще бъде второ издание. Мисията на фестивала е да повдигне духа на старозагорци и гостите на града в началото на пролетта.

Магията на зумба ще владее площада пред общината близо 3 часа, превръщайки го в щуро парти, което само лицензираните зумба инструктори в България могат да сътворят. Те неусетно ще накарат публиката да си тактува първо с крак, после да пляска, заредена с радост и възторг, ще я запалят да стане активна, да се осмели и да танцува в ритъм.

Увлекателната и уникална танцова фитнес програма Zumba е създадена преди повече от 20 години и има за цел чрез движение, музика, танц и позитивни послания да донесе здраве, натоварвайки физически чрез редица танцови и фитнес упражнения, и същевременно да разтовари психически всеки, докоснал се до забавните тренировки, водени от добре обучени, талантливи и позитивни инструктори.

Зумба е за всички, без изключение и ограничение на пол, възраст, външен вид, килограми, умения, възможности... Събитието е с вход свободен.

Присъединете се отново към нашия пъстър, пролетен и много танцувален празник! Заповядайте да преживеете Щастието и Магията на зумба! „Не е важно животът да е перфектен, важно е, че е цветен!“ – призовава и кани организаторката Поли Гънчева с широка усмивка!

Вижте още:Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град