покани

Начало | покани | Витоша есенен фест кани малки и големи на хубава храна, музика, творчески и спортни забавления

Витоша есенен фест кани малки и големи на хубава храна, музика, творчески и спортни забавления

Аз детето | 2022-10-13

Витоша есенен фест кани малки и големи на хубава храна, музика, творчески и спортни забавления

След проведения през месец май Пролетен фест, Район „Витоша“ на Столична Община в партньорство с Декатлон и Базар на изкуствата и творческите занаяти, канят столичани и гостите на София на есенното издание на събитието. Това съобщават от районната администрация. Събитието ще се проведе на 14-ти, 15-ти и 16-ти октомври (петък, събота и неделя), от 10 до 20 часа, в пешеходната зона пред НИМ – Бояна.

Събитието ще бъде компилация от разнообразни дейности за малки и големи, съобщават организаторите. Подготвени са спортни площадки за различни видове спорт – футбол, баскетбол, тенис на маса, фитнес, бадминтон и др. От Базар на изкуствата и творческите занаяти ще представят дизайнерски, ръчно изработени бижута, дрехи, сувенири и други.

Ето какво може да очаквате: артработилници, литературно четене, Зумба с нашите приятели от MVJ SPORT и Зумба инструктори от цяла София, хокей с Хокеен Клуб„Левски-София“ , демонстрация по борба с клуб по борба „Славия“, Таекуондо, уъркшоп по български народни танци, както и латино танци, Слаклайн парк, Парапланери, Комеди шоу, музикален концерт, уроци по рисуване и грънчарство и още много други!

От района са помислили и за хапването. През трите дни ще може да се насладите освен на вкусна храна в кулинарния ни каравана кът, така и на крафт бира и прекрасни топли напитки.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град