покани

Начало | покани | Магично забавление с известни илюзионисти ви очаква в Плевен тази събота

Магично забавление с известни илюзионисти ви очаква в Плевен тази събота

Аз детето | 2022-10-20

Магично забавление с известни илюзионисти ви очаква в Плевен тази събота

Известни илюзионисти ще представят магично шоу в Плевен тази събота, 22 октомври, съобщиха за БТА домакините на събитието от Панорама мол. Във веселия детски празник, наречен „Тайните на магията“, ще участват илюзионистите Боби Шоу и Доктор Харис. На 22 октомври майсторите на илюзиите ще покажат най-новото в областта на модерната магия, множество трикове и очакваното от децата училище за фокуси.

Магичният спектакъл ще започне от 11:30 часа на първо ниво на търговския център (пред магазин „Зора“), а входът ще бъде свободен за всички малчугани и техните родители. Борислав Борисов – Боби Шоу, е артист, илюзионист и телевизионен водещ. Носител на високи отличия на наши и международни фестивали, на „Звезда на Българската Магия“ и „Икар“ на Съюза на артистите в България. Той се „заразява“ с магичното изкуство едва петгодишен, по време на спектакъл на великия Мистър Сенко. Години по-късно Мистър Сенко му издал тайната: „За да станеш илюзионист е необходимо първо да излъжеш себе си пред огледалото и след това да излезеш пред публика. А за да станеш истински професионалист са необходими три неща – труд, много труд и изключително много труд“.

Боби Шоу е познат на публиката с уменията да забавлява малки и големи с широк спектър от изкуства. Водещ е на телевизионни предавания, автор е на детски и забавни шоу-програми, концерти и фестивали в страната и чужбина. Боби Шоу и Доктор Харис са подготвили голямо забавление за жителите и гостите на Плевен тази събота – за всички, които искат да се потопят заедно с тях в света на магията и фокусите, посочват организаторите.

Вижте и нашите фокуси.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град