покани

Начало | покани | Входът за зоопарка в Ловеч ще е безплатен за деца на 1 юни

Входът за зоопарка в Ловеч ще е безплатен за деца на 1 юни

Аз детето | 2024-05-31

Входът за зоопарка в Ловеч ще е безплатен за деца на 1 юни

Входът в зоопарка в Ловеч ще бъде безплатен за всички посетители до 18 години утре (1 юни), съобщиха от общинската администрация. Зоологическата градина ще работи от 9:00 ч. до 18:30 часа, както всеки друг ден през летния сезон.

Както БТА съобщи, на 1 и 2 юни в зоопарка театрална къща „Шарж“ – Пловдив, с финансовата подкрепа на Община Ловеч, ще представи програма с анимация, импровизационен театър, магично шоу и щура дискотека. И в двата дни представленията са по две – с начален час 11:00 и 16:00.

В парк „Стратеш“, където се намира зоопаркът, учителите Лилия Сиракова и Мартин Симеонов със съдействието на Община Ловеч организират празник с кауза. В урна за дарения ще се събират средства за детското отделение на Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) „Проф. д-р Параскев Стоянов“. Празникът започва в 10:00 часа, ще има игри за деца и родители, щафета с викторина, латинотанци, здравословен пикник за отмора. Ще бъдат обособени и творчески кът и пунктове за игра на федербал и дама.

В парка е предвиден и турнир по шах на открито за желаещи деца и ученици от ловешките училища и социални услуги. Началото е в 10:00 ч. до езерото. Организират го Община Ловеч и шахматен клуб „Ловеч“.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град