любопитно

Начало | любопитно | Веселият динозавър Трикси се присъединява към приключенията в “Играта на Играчките”

Веселият динозавър Трикси се присъединява към приключенията в “Играта на Играчките”

Аз детето | 2010-02-24

Веселият динозавър Трикси се присъединява към приключенията в “Играта на Играчките”

В невероятните приключения, които очакват играчките на Анди в новия 3D филм „Играта на играчките” 3 се присъединява веселият виолетов динозавър Трикси. Заедно с Бaз Светлинна година, каубоя Уди, Кен, Грахчета-в-шушулка, Мечо Гуш и Златорог, новият член на щурите приятели ще търси път към детските сърца.
Действието в най-новия филм „Играта на играчките” 3 се развива през лятото, когато Анди тъкмо е завършил гимназия и му предстои да се отправи към колежа - периода, в който играчките вече са надраснати. И тогава започват истинските приключения на познатите ни Уди и Баз Светлинна година и още цяла армия от нови играчки.

Премиерата на дългоочакваното продължение на „Играта на играчките” ще може да гледаме това лято. Дотогава от Pixar ще ни разкриват по малко от подробностите около новите герои.

През тази седмица az-deteto.bg ви представя усмихната муцунка на новия герой в историята на Pixar - Трикси – весел, виолетов динозавър.


















Трикси е идеалният партньор в игрите от праисторическо време. Посетете епохата, когато динозаврите са управлявали Земята. Направен от твърда, неогъваема пластмаса в приятни нюанси на синьото и виолетовото, Трикси се отличава със своите изразителни устни и подвижни крачета. Този нежен Трицератопс ще подхрани въображението на всяко дете. Също налични: Тиранозавър Рекс, Стегозавър и Велосираптор.

Коментари
2 коментара

Тодор , 8 г.,

Публикувано на 06.03.2010

хубабав филм ;играта на игрчките @

Тони Стоянова, 9 г.,

Публикувано на 26.07.2010

играта на играчките е много забавен и приятен филм .

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град