любопитно

Начало | любопитно | Супер боецът насекомо Туич, ще защитава героите в „Играта на играчките” 3

Супер боецът насекомо Туич, ще защитава героите в „Играта на играчките” 3

Аз детето | 2010-03-05

Супер боецът насекомо Туич, ще защитава героите в „Играта на играчките” 3

Туич е един от новите герои в дългоочакваната анимационна класика Играта на Играчките 3. Той е мускулест и силен и има магически жезъл, с който ще помага на Баз Светлинна година, Уди Каубоя и всички играчки на Анди да преминат през трудностите в новите им приключения.

Какво предстои на приятелите в новия 3D филм „Играта на играчките”, след като Анди трябва да отиде в колеж? Къде се озовават и кои са новите деца, с които ще се срещнат?
Съпричастни на незабравимите приключения на играчките ще можем да станем това лято, когато в 3D салоните у нас тръгва най-новата серия на Играта на Играчките, а дотогава от Pixar продължават да ни разкриват подробности около новите герои.


Туич
Посрещнете Туич, боецът-насекомо, при който Мъж и Насекомо се превръщат в едно цяло - Герой. Величественият екшън герой е висок едва 1,5 см., но има над 15 подвижни връзки, включително страховитите, долни челюсти. Използва силните си криле и невидима броня, за да се изплъзва от различни ситуации. Туич е изработен от малки, подвижни детайли и включва забележителен, магически боен жезъл и сваляща се броня. ТУИЧ е подходящ за деца над 4 години.

Коментари
1 коментар

Магдалена Малинова, 11 г.,

Публикувано на 29.06.2010

Гледала съм го!!!Дори имам всички играчки от бензиностанций и Макдоналдс!!!Играчките са супер!!!До редакцията:имам проблем с е-лексикона какво да правя?Моля за бърз отговор!!!

От редакцията:Пиши на mirela@az-media.biz

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град