любопитно

Начало | любопитно | Искряща в лилаво Разтегливка ще забавлява децата

Искряща в лилаво Разтегливка ще забавлява децата

Аз детето | 2010-03-11

Искряща в лилаво Разтегливка ще забавлява децата

От дълбините на морето, сияеща в лилаво, Разтегливка е новата приятелка на играчките в третата част на любимия на всички деца и родители филм, Играта на играчките. Тя е усмихната, обича да се забавлява и ще ви изненада с много крачета и умения да се катери и спуска по стени.
Това лято ще очакваме с нетърпение нея и другите нови приятели на Уди Каубоя и Баз Светлинна година – Грахчета-в-шушулка, Кен, Мечо Гуш, Златорог, Трикси и Туич.

В предстоящото комедийно 3D приключение играчките се изправят пред несигурното си бъдеще, когато Анди е приет в колеж. Изведнъж се озовават в стая, пълна с непознати дечурлига, които само чакат да ги разчовъркат. Хаосът става пълен, когато играчките се опитват да се държат заедно и „никой да не бъде изоставен”.
В най-новата серия на Играта на играчките, която тръгва в 3D киносалоните у нас в началото на лятото, ще разберем как любимите играчки на стария ни познайник Анди преоткриват любовта на децата.


















Разтегливка
Разтегливка е октопод от морските дълбини, която обича забавленията и сияе в искрящо лилаво. По осемте еластични крачета са разположени дузина вендузи, които задържат играчката изправена дори при силно разтягане и при най-разгорещените игри. Голямо забавление за децата е да я подхвърлят нагоре, за да се залепи за стената и после да я наблюдават как пълзи надолу.

Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град