афиш

Начало | афиш | В Театър ВЕСЕЛ разказват „Приказка за Боби и шайка микроби“

В Театър ВЕСЕЛ разказват „Приказка за Боби и шайка микроби“

Аз детето | 2023-04-21

В Театър ВЕСЕЛ разказват „Приказка за Боби и шайка микроби“

В съботния афиш на Куклен театър ВЕСЕЛ на 22 април от 11 часа в читалище „Искра“ във Велико Търново ще гостува спектакълът на Държавен куклен театър – Русе „Приказка за Боби и шайка микроби“. Любимото заглавие от афиша на русенските кукленици ще бъде представено за ценителите на кукленото театрално изкуство и на търновска сцена.

Драматизацията и постановката на „Приказка за Боби и шайка микроби“ е на Валентин Владимиров, сценографията и куклите са на Таня Пасева и Георги Пасев, а музиката – на Станимир Иванов. За приключенията на приказните герои разказват актьорите Кремена Станева, Любен Русенски и Мартин Маринов.

Историята е за малкия Боян, който хитрува пред майка си. Той не си мие старателно ръцете и всъщност хич не обича водата и сапуна. Затова и ръцете му са истински развъдник на микроби. И то не какви да е! Моля, запознайте се с Коби, Роби и тяхната шайка непослушни микроби. Те си живеят прекрасно върху мръсните ръце на Боян, но един ден решават да се отправят на екскурзия към... сливиците му. И всичко е много весело и забавно, но не и за Боби. Той се разболява, а в съня си се среща с г-н Имунитет, който обяснява как заедно да преборят микробите. Дали ще успеят?

Проектът „Съботни спектакли за семейна публика“ на Куклен театър ВЕСЕЛ се реализира с любезната подкрепа на Община Велико Търново и в партньорство с читалище „Искра“ в старата столица. За допълнителна информация – 0878 790 549.

Вижте още:Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град