новини детски

Начало | новини детски | Ура! Втори сезон на „Сой Луна“ ще има!

Ура! Втори сезон на „Сой Луна“ ще има!

Мирела Любенова | 2017-04-17

Ура! Втори сезон на „Сой Луна“ ще има!

Несъмнено въпросът ще има ли втори сезон „Сой Луна“ или това беше всичко си задават всички фенове в България, откакто преди няколко дни с тъга разбрахме, че първият сезон на хитовия и любим на всички сериал за невероятната кънкьорка и нейните приятели свърши. Да си признаем очаквахме, че сериала ще е добър, но не чак толкова. Бяха ни обещани страхотна музика, невероятни трикове с кънки и много, много любов, но получихме дори повече от очакваното. С интерес и желание всеки ден се настанявахме пред малкия екран и с нетърпение очаквахме новата среща с Луна, Нина, Тамара, Амбър, Матео, Симон и всички други герои, които успяват да придадат на „Сой Луна“ вълшебството, с което успяваше да ни заплени всеки път. След всеки следващ епизод ставахме все по-развълнувани и се питахме какъв ли обрат ще ни предложат пък сега? Убедени сме, че всеки един от вас все още помни моментите, в които е очаквал любимата му двойка да открадне първата си срамежлива целувка. Кой пък може да забрави всички онези великолепни представления в „Джам енд Ролер“... Какви моменти само! А накрая, най-накрая Луна и Матео дори успяха да се съберат. Нещо, което повечето от вас несъмнено са чакали още след първите няколко епизода. И точно тогава, когато решихме, че тепърва почва интересното... „Сой Луна“ свърши!

Но това в никакъв случай не е чак толкова лоша новина, защото вече е потвърдено, че втори сезон на любимия ни сериал ще има. Макар снимките да бяха отложени на няколко пъти през изминалата година, всички въвлечени в създаването на „Сой Луна“ знаят, че нещата не могат да свършат така и че има още много какво да ни покажат. Новината е повече от добра, снимките на новия втори сезон вече са завършили и ни очакват съвсем нови 80 епизода! В Латинска Америка още от този месец децата ще започнат да гледат новия сезон. За нашата страна все още няма точно обявена дата, но предполагаме, че ние ще можем да се насладим на новия сезон през септември или октомври. Вярно, че това е чак през есента, но пък от друга страна така времето за започване на училище ще бъде още по-хубаво. Пък и нали знаете, че винаги можете да гледате новите епизоди и от интернет, макар и да нямат български превод все още! Така че бъдете спокойни – нов сезон на „Сой Луна“ ще има! Тази новина определено озари деня ни още повече!

За всички, които искат да останат изненадани от чисто новите епизоди предлагаме да спрат да четат дотук! А за най-нетърпеливите фенове от вас предлагаме и няколко спойлера за това какво да очакваме през есента!

Луна е по пътя към откриването на истината за себе си. Тя вече е по-откровена с чувствата си и с нетърпение очаква срещата си с Матео. Когато обаче той се връща, се случва точно обратното, става доста потаен. Никой не знае какво крие Матео. Но Луна е готова да се бори срещу вятъра и вълните за да научи тайните му. Луна ще помогне на Матео да открие истинската си страст, но той ще трябва да се справи с натиска, който му прилага баща му. В същото време атмосферата става напрегната. Пристига бащата на Шарон – Алфредо, който определено ще наруши досега създадената обстановка в имението и иска или не Шарон ще трябва да се върне в миналото. Луна чувства силна симпатия към този хитър и забавен човек, който в същото време ѝ изглежда страшно познат. Връзката между Алфредо и Луна, плюс помощта на Нина, ще помогнат на Луна да разреши мистерията около нейното минало. Проблеми ще има и с останалите герои. Амбър, Матео, Делфи, Хасмин, Гастон и Рамиро, които завършват ще трябва много добре да мислят как да продължат пътя си оттук нататък. Докато Матео се втурва в решаване на проблемите между това да се разбере с родителите си, как да продължи кариерата си и кой университет да избере, благодарение на Рамиро той научава за нова група кънкьори „Адреналин“, които също му помагат да открие страстта си. Тук се запознава с Фернанда. Популярността на „Джам енд Ролер“ нараства. Сега пързалката е снабдена с камери, които излъчват всичко, което се случва там през целия ден, но един случай променя всичко. Ще настъпи криза, която ще накара всички да работят заедно и сплотено. Някои ще продължат по своя път, други ще срещнат пътищата си, трети ще се разделят, но всичко това ще доведе до едно по-задълбочено приятелство, което ще обедини момчетата и момичетата. В края на пътя Луна ще бъде все по-близо до научаването на истината за себе си, която ще промени живота ѝ завинаги.

Не можем да се въздържим, затова ви предлагаме и един клип от новия сезон, като гледаме ни очакват много интересни неща! Как мислите?



Коментари
17 коментара

Назджан Тунич, 10 г.,

Публикувано на 12.04.2017

Нямам търпение.

Габи , ,

Публикувано на 12.04.2017

кога ще пуснат 2 сезон на БЕ по телевизията

Анонимен , ,

Публикувано на 17.04.2017

До редакцията Христос воскресе бьдете живи здрави усмихнати и добри Сериала Сой луна от 1 епизод 1 сезон ще се изльчите някога пак Сериала е чудесен обаче в 18 часа не мога да го гледам гледам по бТВ Опасни улици Най добрият турски сериал

КарлА Кирилова, 10 г.,

Публикувано на 08.05.2017

Зад кулисите

luna valente, 11 г.,

Публикувано на 27.07.2017

нямам търпение да почнат новите епизоди

Luna Valiente, 16 г.,

Публикувано на 11.08.2017

Кога ще пуснат 2 сезон на Soy Luna ? Очаквам го с нетърпение.

иванка николова, 10 г.,

Публикувано на 17.08.2017

очаквам го с нетърпение

Христина Штейнер, 11 г.,

Публикувано на 20.08.2017

н а 18 Септември ще дават 2 сезон в България

uleto iordanova, 9 г.,

Публикувано на 22.08.2017

koga izliza noviq sezon na soy luna

Мария , ,

Публикувано на 24.08.2017

Кога ще излезне сезон 2 в България?

Мариса Копаранска, 8 г.,

Публикувано на 25.08.2017

Нямам търпение да започне 2сезон. Искам да има много такива приключения. Аз знам всички хореографии и песни.

Анонимен , ,

Публикувано на 03.09.2017

Христина Штейнер от къде разбра че Soy Luna 2 идва на 18 септември

Радослава Йорданова, 10 г.,

Публикувано на 04.09.2017

Кога ще има 2 сезон с бг аудио

Габриела Щерева, ,

Публикувано на 05.09.2017

С нетърпение чакам новия сезон на Soy Luna на 18 септември

Мария Георгиева, 12 г.,

Публикувано на 24.09.2017

Аз не мога да го гледам, защото тази година имам повече домашни и повече часове в училище и се налага да стоя до 10:00 часа вечерта

Вера Илиева, 14 г.,

Публикувано на 25.12.2017

Ето какво много хора мислят , че сой луна копира виолета и наистина може да е така в някой аспекти , но в други е съвсем различно . Например Людмила и Виолета са само съученички , а Амбър и Луна са братовчедки . На края на виолета херман и анджи се женят , а пък накрая на сой луна , луна и матео се женят . А всеки които е гледал виолета знае , че Анджи и херман са второстепенни герой , а луна и матео са главните герой в сой луна . да съгласна съм , че сценарийте се припокриват малко , но не са еднакви . сой луна и сиолета

Карла Кирилова, 11 г.,

Публикувано на 21.10.2018

Аз много обичам Сой луна

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град