новини детски

Начало | новини детски | Участвайте в благотворителен конкурс за детска рисунка „Пролетта е тук“

Участвайте в благотворителен конкурс за детска рисунка „Пролетта е тук“

Аз детето | 2017-04-13

Участвайте в благотворителен конкурс за детска рисунка „Пролетта е тук“

Център за деца с аутизъм „И аз мога“ организира конкурс за детска рисунка на тема „Пролетта е тук“. Конкурсът е част от инициативите на Центъра за повишаване информираността в месеца на аутизма – април. Деца от всички възрасти, желаещи да участват, могат да изпращат своите рисунки до 19 май 2017 на адреса на Центъра – гр. Пловдив, ул. Любен Каравелов 5, ет. 3 (сграда на ДКЦ VI) или на e-mail: office@icantoo.eu.

В конкурса могат да се включат както индивидуални участия, така и групи, училищни класове, артшколи и др. Всички материали и техники са подходящи. Всеки участник може да изпрати неограничен брой рисунки, които да станат част от надпреварата.

Организаторите от „И аз мога“ ще публикуват всички рисунки по реда на тяхното получаване на официалната фейсбук страница на организацията: facebook.com/icantoofoundation/, където ще се провежда и самото гласуване. Победители са десетте рисунки, получили най-много харесвания.

С тях Центърът ще отпечата картички, чрез които набира средства и популяризира мисията на организацията в България и извън страната. Всички рисунки, получени до обявения краен срок, ще бъдат включени в благотворителна изложба-търг, която ще се състои в Център за деца с аутизъм в град Пловдив.

За повече информация: Център за деца с аутизъм „И АЗ МОГА“ „I CAN TOO“ гр. Пловдив, тел.: 0885 277 342 имейл: office@icantoo.eu



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град