игри в дома

Начало | игри в дома | У дома е весело: разхождат се панди, тигри, лъвове и други

У дома е весело: разхождат се панди, тигри, лъвове и други

Аз детето | 2020-03-30

У дома е весело: разхождат се панди, тигри, лъвове и други

Да – истина е! В нашия дом днес е пълно с почти всякакви екзотични животни и не, изобщо не разхвърлят или правят бели, не цапат и не ни изяждат всичката храна. Как става това ли? Да не би да сънуваме? Не – всичко е реално, е.... почти реално. С помощта на технологиите можете да поканите няколко триизмерни животни у дома, да поиграете с тях и най-хубавото да си направите готини снимки с които да се похвалите на приятелите си. Все пак кога друг път ще имате възможност да лежите на леглото до панда или тигър да стои до дивана ви. Страхотно е и е много по-интересно отколкото ви се струва на думи. Просто опитайте!

Но как да стане това? Сега ще ви обясним! Трябва ви смартфон с Анроид. Почти всички смартфони вършат работа, но колкото по-нов е толкова по-бързо ще зареди. Отворете Google в браузъра на смартфона или пък таблета си. И потърсете някое животно, като напишете името на английски. Ние опитахме с лъв, тигър, кон, панда и мечка. Но нека кажем, че сте избрали панда. В полето за търсене пишете „panda“ и натискате „Търсене“. В резултатите почти най-отгоре, ако за избраното животно има такава функция ще видите „преглед в 3D“, щракнете върху това и инструкциите са лесни за следване, преместете телефона си и обектът ще влезе в пространството ви. Това е. Интересно, нали?

Ето как можете да видите 3D изображения на животни, включително лъв, тигър, гепард, акула, таралеж, патица, императорски пингвин, вълк, риба коза, ротвайлер, змии, орел, кафява мечка, алигатор, кон, шетландско пони, мопс, костенурка, котка, октопод и куче.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град