игри в дома

Начало | игри в дома | Екшън, приключение и вълшебство – 10 интересни PlayStation игри, подходящи и за по-малките

Екшън, приключение и вълшебство – 10 интересни PlayStation игри, подходящи и за по-малките

Аз детето | 2020-08-28

Екшън, приключение и вълшебство – 10 интересни PlayStation игри, подходящи и за по-малките

PlayStation отдавна не е игрова конзола само за най-запалените геймъри. Тя вече се е превърнала в задължителна технология за всяко семейство и много деца я имат у дома, нещо като телевизора. Всеки го има! Тогава не е чудно, че през годините разработчиците са направили безброй игри, а нови се появяват всеки месец. Предвид факта обаче, че електронните игри отдавна вече не се смятат за забавление само за деца в иначе богатата библиотека на PlayStation е малко трудно да намериш игри за по-малките. Не че ги няма, напротив – там са, но игрите винаги се подреждат по популярност, а е напълно разбираемо защо игрите за по-големи винаги са по-напред.

Макар и да не се съмняваме, че всяко дете би искало да стреля по роботи, със сигурност по-малките не биха искали да се бият със зомбита или... в някои от игрите за PlayStation има доста страхотии, които на нас може и да са ни интересни, но едно малко дете или ще се уплаши прекалено или пък няма да разбере нищо, включително и как се играе. И все пак всяко дете би искало да поиграе, нали? Дори и по-малките да не задържат вниманието си като големите.

Така че, за да не се ровите дълго в библиотеката на конзолата и накрая да се окаже, че сте дали пари за игра, която също не е особено подходяща ви предлагаме да разгледате нашия фотопоглед в който сме подбрали 10 игри специално за по-малките, които също са пълни с екшън, приключение и вълшебство, но също така са и шарени, лесни за управление и не прекалено дълги. Ще намерите кратко описание, както и подходящата възраст, за да изберете най-подходящата игра с която децата да се забавляват!Коментари
1 коментар

d , ,

Публикувано на 12.11.2021

mnogo tupo prilozenie!!!!!!!!!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град