интересно

Начало | интересно | Топ 10 на най-добрите и забавни шеги за Първи април

Топ 10 на най-добрите и забавни шеги за Първи април

Аз детето | 2022-04-01

Топ 10 на най-добрите и забавни шеги за Първи април

Първи април е почти тук, което означава, че ще трябва да станете хитри, ако искате да изненадате приятелите и семейството си с някои незабравими шеги. Разбира се, за да е забавно шегите трябва да са леки и безобидни, затова ви предлагаме да си изберете няколко от тези топ 10 на най-добрите и известни номера за Първи април!

Фалшив татус

Намерете най-истински изглеждащата временна татуировка, която можете и (много внимателно) нанесете върху нечия ръка, докато човекът спи. Обикновено тези с вода се махат лесно, но пък се поставят и също толкова лесно и ще се получи добър номер. Човекът може дори да стигне до училище или работа, преди да забележи какво се е случило на ръката му. Още по-забавното е, че ако я поставите над лакътя, най-вероятно някой друг ще забележи и ще му каже. Как ли ще се изненада?

Връзки за обувки

Вземете чифт обувки и заменете обикновените им връзки с панделка, дантела или пък светещи такива ––това работи най-добре на маратонки и кецове и може да изглежда като нещо, което няма да направи впечатление и да е смешно, но е точно обратното. Казваме ви го от личен опит!

Смени езика

Докато татко, мама или пък приятел не гледа, сменете езика на смартфона му с непознат за него такъв. Голям майтап! Все пак гледайте да е с такъв, с който след това ще можете да върнете нещата обратно, за да не е майтапът само за ваша сметка.

Развалено мляко

Добавете син или зелен хранителен оцветител към млякото във вашия хладилник, така че когато някой се опита да напълни купата си със зърнена закуска или да сложи в кафето, той ще си помисли, че млякото е ужасно развалено. Оооо, ужас!

Сол и захар

Заменете солта със захар или захарта със сол и това гарантирано ще донесе изненадан вид на лицето на всеки, когато си сложи в храната или отпие от кафето си.

Толкова балони

Ако успеете да влезете, напълнете колата с балони, преди мама или татко да стигнат до нея сутрин. Те няма да повярват на очите си.

На макс

Нагласете силата на звука доста високо на нечие стерео или лаптоп и когато го включат...

Буболечки

Купете пластмасови буболечки и ги поставете в кубчета лед, чекмеджета, легла, джобове – навсякъде, където може да изплашат някого!

Водопад

Закрепете пластмасова чаша с вода върху частично отворена врата, след което изчакайте пръскането, когато някой я отвори!

Мазно е

Вероятно най-старият трик – вазелин или нещо друго мазно на дръжките на вратите продължава да бъде класика на първи април.

Само не забравяйте да сте в безопасност и да не се опитвате да правите шеги, които наистина могат да навредят на някого. Това вече не е в духа на Първи април и не е забавно!

Design vector created by freepik - www.freepik.comКоментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град