афиш

Начало | афиш | Симфониета Видин представя музикалната приказка за деца „Магарешки работи“

Симфониета Видин представя музикалната приказка за деца „Магарешки работи“

Аз детето | 2020-07-14

Симфониета Видин представя музикалната приказка за деца „Магарешки работи“

Симфониета Видин ще представи на най-малките си почитатели музикалната приказка „Магарешки работи“, по музика на Петър Ступел и текст на Марко Ганчев, съобщи директорът на трупата Мирослав Кръстев. В програмата са включени и популярните детски песнички „Мила моя мамо“, „Тръгнал кос“, „Мъничко мече“ и „Зайченцето бяло“.

Екипът на Симфониетата за първи път организира концерта на различна от обичайните досега локации – в двора на една от най-емблематичните детски градини във Видин – „Желязко Попниколов“. Малчуганите ще имат възможност да видят и чуят представяне на различни музикални инструменти, а също и да се включат във викторина с лакомства, допълва Кръстев. Водещ на събитието ще бъде музикантът от Симфониета Видин Добромира Димчева.

На 18 юли, събота, от 10:30 ч. Симфониета Видин ще изнесе концерта за деца „Магарешки работи“ на открито в двора на детска градина „Желязко Попниколов“ – според хигиенните изисквания на Министерството на здравеопазването в условията на извънредната обстановка.

Вижте още:

Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град