Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Сега е моментът: Subnautica: Below Zero е на най-ниската си цена в Steam

Сега е моментът: Subnautica: Below Zero е на най-ниската си цена в Steam

Аз детето | 2023-01-26

Сега е моментът: Subnautica: Below Zero е на най-ниската си цена в Steam

Всички обичат Subnautica, красивата, ужасяваща игра за подводно оцеляване без битки. Но изследвали ли сте студените морета в извънземния опасен свят на Subnautica: Below Zero? Не! Ето шанс да поправите това: Below Zero в момента е с 58% отстъпка в Steam.

Base Builder Fest е едноседмична разпродажба в Steam, посветена на игри за изграждане на бази или градове. Това означава, че Cities: Skylines отново е със 70%, RimWorld е с 20%, Satisfactory е с 40%, а Planet Zoo е със 75% намаление. Но тези игри са били намалени и преди и има приличен шанс вече да ги притежавате. Subnautica: Below Zero е перфектната игра за която си струва да се възползвате от разпродажбата (е, след като питате родителите си. Знаете какво да очаквате от нея (добро приключение), знаете, че ще я харесате, а сега вече знаете и че епо-евтина от всякога. Можете да видите на страницата в Steam, че цената е £10,49/$12,59.

Предишната игра от поредицата работи като добро въведение към корпоративната вселена и извънземни открития, докато тази е до голяма степен продължение за фенове. Нейните постепенни подобрения я правят по-добра игра, технически погледнато. Играта има толкова разширен фокус върху герои, ерудиция, фон и разказване на истории в околната среда, че феновете на първата част получават най-добрата сделка.

Или можете да намерите много повече отстъпки в Steam. Valheim е с 30% отстъпка! Всички игри Dawn Of War са с 85% отстъпка! Можете също така да намерите куп демонстрации на неиздавани игри, които да опитате.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град