Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | 4 неща, които трябва да знаете, преди да започнете Hogwarts Legacy

4 неща, които трябва да знаете, преди да започнете Hogwarts Legacy

Аз детето | 2023-02-13

4 неща, които трябва да знаете, преди да започнете Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy е голяма игра и нямаме предвид това само по отношение на нейния пълен с пъзели замък и открития свят Highlands, който сякаш се простира в безкрайността. Не, това също е голяма игра от гледна точка на дължина, със солидна централна сюжетна линия и пълна със странични мисии, които биха отвлекли вниманието дори на най-старателния ученик по магия. Така че ако все още не сте я започнали, но планирате да го направите, ще ви дадем 4 съвета, които ще ви помогнат да ускорите напредъка си в Hogwarts Legacy, да разберете играта малко по-добре и да избегнете ненужното инвестиране на времето си там, където няма много смисъл. Е, ако искате да се потопите в целия свят на играта, ще ви трябва много време. Но все пак и за тези от вас съветите също ще са полезни.

Напреднете в основните куестове, преди да изследвате останалия свят

Въпреки че може да е изкушаващо да изберете точка на хоризонта и да избягате в планините веднага щом пристигнете в Хогуортс, по-добре е първо да опитате част от основния сюжет. Много аспекти на Hogwarts Legacy не се отключват, докато не преминете през историята; способността ви да вземете метла и да летите, така че да не се налага да прекосявате картата, Стаята на тайните, която действа като ваша база, и дори системата за таланти, която надгражда вашите магии. Бихме казали, че трябва да следвате основните мисии поне докато не стигнете до есента. Дотогава повечето от централните механики на играта са се отключили и можете да изследвате света правилно, без да срещате толкова много препятствия и изисквания за нива на магията, които нямате.

Направете задачите си за допълнителни магии

Много предизвикателства в Hogwarts Legacy са невъзможни за преодоляване, ако нямате подходящата магия. Има например определено изпитание на Мерлин, което не може да бъде завършено без Flipendo, и има Treasure Vaults, които са напълно недостъпни, освен ако нямате Glacius или Incendio. Изпълнението на тези допълнителни задания, когато се появят, е най-добрият начин да отключите магии, от които се нуждаете в отворения свят. Добрата новина е, че повечето от предизвикателствата, които поставя всеки професор, са относително лесни – единствените, които могат да ви създадат проблеми, са задачите на професор Гарлик и професор Шарп, тъй като те включват закупуване на скъпи растения и семена.

Отваряйте сандъци

Има начин никога да не се притеснявате за получаването на злато в Hogwarts Legacy и това е като отворите сандъци с очи на тях. Тези „циклопски“ съкровища са скрити навсякъде, но след като научите заклинанието Disillusionment, можете да се промъкнете до тях и да ограбите всяко за 500 злато. Това е много полезна сума пари и като се има предвид колко са разпръснати по картата, те обезсмислят икономиката в играта. Ще получите заклинанието по време на мисията Secrets of the Restricted Section със Sebastian доста рано. След като получите малко пари, купуването на мандрагори и семена от червена трева за задачи ще бъде много по-лесно.

Гледайте си растения

Друг начин да спестите злато в дългосрочен план е да отглеждате растения, вместо направо да ги купувате. След като завършите първия си урок по хербология, можете да закупите семена от Dogweed и Deathcap в Hogsmeade, за да отглеждате растения в класната стая по хербология. Можете също така да берете растения в дивата природа или около Хогуортс, за да спестите малко пари; има много отровни пипала в подземието на Скрития коридор за билкология и в класната стая, където се намира входът му. След като отключите Стаята на тайните, можете да закупите голяма маса за саксии от Tomes and Scrolls, която ви позволява да отглеждате Fluxweed, от който се нуждаете, за да изпълните заданието на професор Гарлик. Това също е чудесен начин да отгледате големите количества Mallowsweet, които ще ви трябват, за да завършите изпитанията на Мерлин.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град