игри в дома

Начало | игри в дома | Състезание по рисуване с колички или пък състезание с колички, които рисуват – вие решете

Състезание по рисуване с колички или пък състезание с колички, които рисуват – вие решете

Аз детето | 2018-09-27

Състезание по рисуване с колички или пък състезание с колички, които рисуват – вие решете

Обичате ли малките колички? Това е чудесно – ние също ги обожавахме и ги харесваме дори и до днес. Нямаме кой знае колко богата колекция, но пък стават такива забавни игри. От обикновени състезания, през пресъздаване на филми с коли, до рисуване. Да – рисуваме с колички. Предимно ги очертавахме, докато не открихме една чудна идейка. Тя съчетава в едно две от любимите ни игри: състезанието и рисуването. Весела е и може да се занимаваш както сам, така и в компания. Идеална е за всеки повод и по всяко време. Вечер, сутрин, когато на гости са ти добри приятели, когато искаш да се забавляваш със семейството или дори и за рожден ден! Идеята ни е много проста, но пък и много весела. Ето какво точно имаме предвид!

 

Ще ви трябват малки колички, също и тиксо. Бели листове хартия и нещо за рисуване също са задължителни атрибути. Пастели, моливи, флумастери – всичко е подходящо за целта. А целта е проста – да карате количките да вървят по белите листове хартия като оставят след себе си цветни следи. Така можете просто да гледате какво ще се получи. Най-големите шедьоври на съвременното изобразително изкуство често се получават съвсем случайно. Можете да играете на „довърши картината на другия“ ама с колички. Или пък да си направите състезание кой ще нарисува нещо по-хубаво или пък определена картина – например ябълка или пеперуда, но с молив движещ се само с помощта на количка. Вижте колко забавни игри. А не се съмняваме, че вие можете да измислите и още повече. 

За целта просто залепете по един цветен молив, флумастер или пастел за гърба на всяка количка с помощта на тиксо. Нека да е прав, но писецът да докосва пода. След това сложете няколко бели листа на твърда повърхност като маса, бюро, че дори и на пода и сте готови за едно интересно цветно забавление с малки колички! 

По идея на housingaforest.comКоментари
1 коментар

никола вуцов, 12 г.,

Публикувано на 07.12.2018

много интересни игри

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град