покани

Начало | покани | Работилница "Сръчковци" представя рисунки с кафе

Работилница "Сръчковци" представя рисунки с кафе

Аз детето | 2012-10-19

Работилница "Сръчковци" представя рисунки с кафе

Мислите си, че кафето е напитка, която много възрастни обичат да пият, въпреки че е горчива. Да, това е така, но кафето не е само това. Чрез кафето могат да се създадат и много красиви рисунки. Как става това? Приложниците от работилница "Сърчковци" ще ви покажат лесни и забавни техники за рисунки от кафе тази събота.
Заповядайте на 20.10.2012 година в 10:30 ч. в Сити Център София – входът е свободен.

Откритият урок по рисуване с кафе е продължение на идеята на приложниците от работилничка „Сръчковци“ как естествените материали могат да бъдат превърнати в изкуство. Този път занимателен „инструмент“ ще бъде черното злато, а всички желаещи ще могат да си направят декорация за дома.

Продължаваме да използваме различни естествени материали, като демонстрираме с тях малко по-различни идеи. В събота например ще научим децата как от една толкова любима и тонизираща напитка на възрастните, малките могат да направят уникална и забележителна картина. Ще „пътуваме“ заедно с различните видове кафе. Ще се опитаме да стигнем до тайните кътчета на нашето съзнание и заедно с децата ще изобразим цветовете на есента. Всичко това ще постигнем само с четка и кафе, разказва вдъхновено приложничката Цвети Панева, която ще занимава децата.

Следващият урок ще е на 3-ти ноември, когато децата ще се научат да сглобяват къщички за горски феи от жълъдчета, кестени, шишарки и дървени кори.



Коментари
1 коментар

сандра кордова, 8 г.,

Публикувано на 23.10.2012

фестивалат беше вълшебен.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град