покани

Начало | покани | Очаквайте най-големия детски фестивал "Вярвам в теб"

Очаквайте най-големия детски фестивал "Вярвам в теб"

Аз детето | 2012-09-26

Очаквайте най-големия детски фестивал "Вярвам в теб"

Най-големият провеждан досега детски фестивал "Вярвам в теб" ще посрещне всички деца с много смях и цветно настроение на 28-ми, 29-ти и 30-ти септември в София.

Цялото събитие ще бъде съпроводено с много музика и детски игри. Началото се поставя в петък, 28-ми септември, с грандиозен благотворителен концерт, който започва точно в 18 часа. На него може да чуете над 30 изпълнители, между които Ирина Флорин, Мишо Шамара, Роси Кирилова, Камелия Воче, Илия Луков, Богомил, Йоана Драгнева, група Акага и много, много други. Организаторите от „Сдружение Азбукари” обещават запомнящо се 4-часово шоу – входът е свободен.

В събота, 29-ти септември, началото се поставя още в 10 часа сутринта, когато започват и Мини олимпийските игри на фестивала. Тогава малки и големи ще премерят сили в игри като крикет на маса, футбол, лека атлетика, шоудаун, баскетбол, петанк, сървайвър и други. Игрите са специално адаптирани за деца с различна степен на увреждане, така че да могат да играят наравно със своите връстници. Целта е да се покаже, че децата с физически проблеми могат да играят и да се забавляват като всички други.
За тези, които не обичат спорта също е помислено – в специално изградени шатри ще може да се рисува и моделира. Организаторите са подготвили и забавни викторини. На ваше разположение ще бъдат и над 20 аниматори пременени като най-обичаните анимационни герои. За запалените по модата ще бъдат представени и най-новите тенденции в облеклото за най-малките госпожици и господа. Не пропускайте и Двореца на високия скок – Бъларче. Денят ще завърши с 2-часов концерт-спектакъл.

Неделя, 30-ти септември, отново в 10 часа и пак на същото място ще може да се чуе Националното музикално училище „Любомир Пипков”, Детски хор „Пим-Пам” и още много други. Те ще сътворят за вас 4-часов концерт достоен за завършек на тридневния фестивал „Вярвам в теб!”.

Фестивалът се провежда на Голямата поляна в Южния парк в София – входът откъм булевард "Гоце Делчев".



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град