Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Очаква ни началото на втори сезон с любимите превозни средства от Batwheels

Очаква ни началото на втори сезон с любимите превозни средства от Batwheels

Аз детето | 2024-09-20

Очаква ни началото на втори сезон с любимите превозни средства от Batwheels

Хората на Готъм Сити са спокойни, защото Батман, Робин и Батгърл го пазят. Но какво се случва, когато супергероите спят? Автомобилите им влизат в действие. Това е смелият екип на Редбърд, Бъф, Батуинг, Биби и Бам. Поредицата учи малките зрители на сътрудничество, съпричастност, приятелство и показва как да се забавляват дори докато се справят с трудни задачи. Забавните шеги правят битките им леки, за да са съобразени с възрастта на малките зрители.

В един от предстоящите епизоди Биби се впуска в конкурентна надпревара с мотоциклета на Найтуинг – Найтбайк. Тези каскадьорски мотори ще трябва да научат, че са по-добри, когато работят заедно. А в друга от сериите, Кити отсяда в Бат пещерата за нощувка, но не може да заспи, затова Batwheels търсят креативни начини да я накарат да се отпусне и стигне до света на сънищата. Гледайте, за да видите какво ще се случи.

Новият сезон на Batwheels започва на 23 септември по Cartoonito. Като епизодите ще се излъчват всеки ден от 15.00 ч., с повторение в същия ден от 19.00ч. и на следващия ден от 08.00ч. и 11.55ч.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град