Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Вижте началото с най-добрия филм за Трансформърс от десетилетия насам

Вижте началото с най-добрия филм за Трансформърс от десетилетия насам

Аз детето | 2024-09-24

Вижте началото с най-добрия филм за Трансформърс от десетилетия насам

Трансформираме идеята си за кинопреживяване с нещо още по-велико и още по-експлозивно, защото дългоочакваният „Трансформърс: Първият“, режисиран от талантливия носител на „Оскар“ Джош Кули („Играта на играчките: Пътешествието“), вече разбива кината с мощен замах. Време е да видим зората на един легендарен конфликт и да проследим възхода на двама от най-епичните ѝ лидери.

„Трансформърс: Първият“ разказва историята на непокорните роботи Орион Пакс и D-16, които целият свят познава като Оптимус Прайм и Мегатрон. Приятелите заемат най-ниското ниво в йерархията на Сайбертрон и се трудят като общи работници под повърхността на планетата, възхищавайки се на своя идол Сентинел Прайм и мечтаейки един ден да се издигнат и да спечелят правото да се трансформират. Когато след поредната им лудория Орион Пакс и D-16 са наказани, те се натъкват на тайна, която ще ги отведе на шеметно пътешествие, което завинаги ще промени както тяхната съдба, така и тази на Сайбертрон.

В ново видео зад кадър звездният актьорски състав ни разкрива повече за продукцията и виждаме още кадри от великолепната компютърна 3D анимация, която е истинско удоволствие за очите. От дизайна на героите, описвани като най-изразителните трансформъри досега, през детайлните екшън сцени, до разнообразните пейзажи, благодарение на които светът им изглежда пълен с живот, става ясно, че ни очаква едно истински мащабно зрелище. Но визуалните ефекти, колкото и впечатляващи да са, не биха били кой знае какво, ако „Трансформърс: Първият“ не разполагаше и с отлично развита история, комплексни персонажи и остроумен диалог. Анимацията е рядък пример за филм, който ще се хареса на всички в семейството.

Преобръщаме света с „Трансформърс: Първият“ само в кината на 3D, 4DX и IMAX.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град